Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Είναι κάτι μερες τωρα που μου στελνει ενας τουρκος μηνυματα ή με παιρνει τηλεφωνο με απόκρυψη ή κ χωρίς απόκρυψη (ο αριθμος είναι ελληνικός). Όταν με παιρνει τηλεφωνο δεν μιλαει καθολου κ γενικα δεν ακουγεται τιποτα. Νομιζει οτι με λενε Χασάν κ γενικά λέει διάφορα άκυρα (αυτα μονο στα μηνυματα, στα τουρκικα). Εγω του εστειλα 2 μηνυματα, ενα για να τον ρωτησω ποιος ειναι κ ενα δεύτερο για να του πω οτι δεν ειμαι αυτος που ψάχνει (του το εστειλα στα τουρκικά αφου εκανα μεταφραση απο γνωστό μεταφραστή στο ιντερνετ). Ε το δευτερο μηνυμα του το εστειλα χτες κ αυτος μετα μου εχει στειλει ενα σωρο μηνυματα (ρωτωντας ποιος τοτε ειμαι, στα τουρκικα) κ με επαιρνε κ τηλεφωνο μολις καταλαβαινε οτι ειχα ανοιξει το κινητο (μάλλον επειδη θα εβλεπε τις αναφορες παραδοσης των μηνυματων που ειχε στειλει) αλλα βεβαια εγω δεν απαντησα ξανα. τωρα εχω κλειστο το κινητο κ δεν το εχω ανοιξει καθολου σημερα κ ουτε προκειται για λιγο καιρο... εχετε να προτεινετε κάτι? εγω λεω να αφησω το κινητο κλειστο για καμια βδομαδα κ ίσως βαρεθει κ με αφησει....
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με έναν άγνωστο τύπο
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:22 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ λέω να της κανεις τα ίδια κ μετά να ξεκόψεις! Τι δηλαδη αυτη η γαϊδούρα σου εχει κανει τοσα κ εσυ απλα θα ξεκοψεις; Πες αυτα τα αρνητικα που ξερεις για αυτη κ μετα μην ξανασχοληθεις μαζι της....
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την πρωην κολλητη μου
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 00:29 @Μηχανήματα
Χμμ αντι να «αναμένεις το μεγάλο μπαμ» πηγαινε σε καναν ειδικο να στο δει και να στο φτιαξει.... Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλος θόρυβος
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 23:15 @Μηχανήματα
ίσως λόγω σκονης να μην δουλευουν καλα ή να κολάνε οι ανεμιστηρες του => θόρυβος
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλος θόρυβος
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 21:38 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ λέω να δοκιμάσεις 1 φορά και με τον ποδοσφαιριστή. Για να πάρεις κ αυτη την εμπειρια που απο οτι καταλαβαινω σε απασχολει αρκετα... Απλά φρόντισε να μη μαθευτει.... κ κατα τα αλλα συνεχιζεις οπως θελεις!
Πήγαινε στο θέμα: μικροτσουτσουνος
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 12:08 @Κλάψιμο
Γενικα θα μπορουσες να ασχολεισαι με ευχαριστα πραγματα κ να μην σκεφτεσαι αρνητικες καταστασεις.... ειναι στο μυαλο μας ο θυμος, τα νευρα, το αγχος κ.λπ. και με μια αλλη σκεψη πολυ ευκολα αλλαζει η διαθεση μας... μπορεις να γινεις απο μονος σου πιο χαρουμενος, αν σκεφτεσαι θετικα...
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ψυχολογίας
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 12:02 @Θ. Κλημεντίνη
έχω την εντυπωση απο αυτα που μας λες οτι η κοπελα αυτη δν εχει συναισθηματα και απλα περναει την ωρα της μαζι σου, μεχρι τουλαχιστον να βρεθει ο επομενος....
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!!!!
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 12:00 @Θ. Κλημεντίνη
μάθε όμως πρώτα αν παίζει κάτι με καναν αλλο! αν δεν υπαρχει αλλος (ουτε να της αρεσει καποιος αλλος) τοτε κανε αλλη μια προσπαθεια αλλα τελευταια...
Πήγαινε στο θέμα: Ξανα
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 19:16 @Μηχανήματα
ως προσωρινο μετρο παντως, υπαρχει κ το εικονικο πληκτρολογιο (πληκτρολογιο οθονης το λεει)
Πήγαινε στο θέμα: Πληκτρολογιο Προβλημα |