Μήνυμα στις 19/5/2017 στις 01:18 @Μηχανήματα
Ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το κοιταξω...αν και δεν θελω να δωσω κ πολλα τωρα γιατι τη θελω για προσωρινη χρηση εχω σκοπο να κανω μια γενικη αναβαθμιση καποια στιγμη στο pc Πήγαινε στο θέμα: Καρτα γραφικων
Μήνυμα στις 18/5/2017 στις 18:01 @Μηχανήματα
Καλησπερα...επειδη δεν ξερω και πολλα απο τετοια εχω να ρωτησω το εξης...εχω υπολογιστη σταθερο με επεηεργαστη intel(R) core(tm)2duo cpu e6750 @ 2.66ghz 2.67ghz (αυτο γραφει!) Και εχω 4gb ραμ Η καρτα γραφικων nvidia geforce gt 730 plaint ddr3 1gb ειναι συμβατη? Αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει Πήγαινε στο θέμα: Καρτα γραφικων
Μήνυμα στις 29/3/2017 στις 20:29 @Διασκέδαση
Καλησπερα..πριν αρκετο καιρο ειδα μια ταινια οπου μπηκαν στο σπιτι ενος τυπου και σκοτωσανε τη γυναικα του και την κορη του και αυτος μετα δεν συμφωνουσε με τον τροπο που δικαστηκα οι ενοχει και το πηρε πανω του..θυμαμαι χαρακτηριστικα μια σκηνη που τον εναν τον εβαλε κατι και τον παρελυσε αλκα μπορουσε να αισθανεται πονο και τον βασανιζε καπως...ξερει κανενας τον τιτλο της ταινιας?
Πήγαινε στο θέμα: Τιτλος ταινιας
Μήνυμα στις 24/3/2017 στις 14:31 @Μηχανήματα
Εχω το j5 2016 16gb. Το αγορασα 180 ευρω και μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος θα σου το συνηστουσα ανεπιφυλακτα.και τα υπολοιπα χρηματα τα χεις καβατζα και κανεις οτι θες...επισης και το huawei p9 οπως ανεφερε ο φιλος παραπανω ειναι πολυ καλη επιλογη με εξερετικες επιδοσεις καμερας...για τα xiaomi διατηρω αμφοβολιες ακομα καθως ειναι ανερχομενη μαρκα που σιγουρα θα αξιζει να παρει συσκευη της αλλα προς το παρων θα ελεγα να μην το κανεις
Πήγαινε στο θέμα: αγορα κινητου
Μήνυμα στις 24/3/2017 στις 14:24 @Μηχανήματα
Καλησπερα σας...εχω παρει ενα προστατευτικο τζαμακι οθονης και προσπαθωντας να το βαλω στο κινητο επεσε και κολησανε μερικα χνουδακια..υπαρχει καποιος τροπος να τα βγαλω χωρις να χαλασει?
Πήγαινε στο θέμα: Προστατευτικο οθονης
Μήνυμα στις 15/3/2014 στις 14:05 @Θ. Κλημεντίνη
η αποσταση ειναι περιπου 2 ωρες με το κτελ. δεν μπορει να ερθει γιατι οι γονεις της δεν ξερουν για μας και αν στραβωσει κατι την εβαψε. καθε παρασκευη και σαββατο ομως παει θεσσαλονικη για μαθημα που ειναι πιο κοντα. αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω μια και γενικα αυτον τον καιρο ειματε πολυ δυσκολα στο σπιτι. δεν ζηταω απο τους γονεις μοου γιατι ουτε αυτοι εχουνε και δεν θελω να τους στεναχωρησω. χρειαζομαι γυρω στα 20€ το λιγοτερο για τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 11 ευρω και τα υπολοιπα να τα εχω μαζι μου.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 15/3/2014 στις 13:48 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας. εδω και οχτω μηνες περιπου εχω σχεση με μια κοπελα. θελω πολυ να παω να τη δω αλλα δεν εχω μια. οποτε ανφερομαστε ομως στο οτι εχουμε καιρο να βρεθουμε (λογω αποστασης κυριως) καταληγουμε να μαλωνουμε. θελω πολυ να την δω και αυτη το ιδιο αλλα δεν μπορω λογω χρηματων και η κοπελα μου νομιζει οτι εγω δεν θελω να τη δω. δεν της εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι οτι θα τη χασω. μπορει καποιος να μου πει τι θα μπορουσα να κανω???? Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 3/3/2014 στις 14:35 @Μηχανήματα
γεια σας. ξερει κανεις ποια windows ειναι καλυτερα για παιχνιδια?? (πχ xp home, professional κτλ) Πήγαινε στο θέμα: windows για παιχνιδια
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 15:50 @Μηχανήματα
windows xp αλλα δεν θελω Πήγαινε στο θέμα: Εικονιδια επιφανειας εργασιας
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 15:32 @Μηχανήματα
δεν γινεται να το βγαλω? Πήγαινε στο θέμα: Εικονιδια επιφανειας εργασιας |