Μήνυμα στις 22/10/2013 στις 21:36 @Μηχανήματα
σε ευχαριστω πολυ !!! αλλα γιατι ειναι επικυνδυνο οπως λες?
Πήγαινε στο θέμα: φαψεβοοκ
Μήνυμα στις 22/10/2013 στις 18:47 @Μηχανήματα
γεια σας ! θα ηθελα να ρωτησω αμα κανεις ξερει πως μπορω να χακαρω/σπασω εναν κωδικο απο φβ ? ευχαριστω εκ τοων πρωτερων!
Πήγαινε στο θέμα: φαψεβοοκ
Μήνυμα στις 19/10/2013 στις 15:22 @Sex
γεια σας , ειμαι 15 και εχω ενα προβλημα που με ανησηχει πολυ !! οταν τραβαω μαλακια χυνω μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα αλλα η ποσοτητα του σπερματος ειναι φισιολογικη ! ειναι προβλημα αυτο ? και αν ναι πως μπορω να το αντιμετοπισω? σας ευχαριστω εκ τον πρωτερον ( συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα εχω συνηθισει στα γρεεκλις)
Πήγαινε στο θέμα: εξπερματωση
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 07:25 @Sex
σας ευχαριστω!! και εγω να φανταστεις φετος εχυσα πρωτη φορα Πήγαινε στο θέμα: ΜΑΛΑΚΙΑΑ
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 21:33 @Sex
γεια σας!!αρχικα ηθελα να ροτισω αν θεωρειτε φυσιολογικο για καπιον που ειναι 14 χρονων οταν βλεπει ταοντες να τελειωνει σε 2 λεπτα το πολυ !! και κατι ακομα αμα τραβαει κανεις καθημερινα μαλακια δημιουργειται κανενα προβλημα οταν μεγαλωσει?
Πήγαινε στο θέμα: ΜΑΛΑΚΙΑΑ
Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 00:49 @Sex
γενικα οταν την παιζω βλεποντας τσοντες τελειωνω πολυ γρηγορα μεσα σε ενα δυο λεπτα ενω οταν την παιζω χωρις τσοντα γυρο στα 7 με 8 !!! αυτο το θεωρειτε προβλημα η ειναι φυσιολογικα ! ααα και ειμαι 14 αν και δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο Πήγαινε στο θέμα: εξπερματωση
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 15:06 @Sex
αρχικα χρονια πολλα για τις γιορτεσ !!!! στο ψητο τωρα !πως μπορω να κανω την κοπελα μου να τελειωσει? εχουμε κανει δυο φορες σεχ αλλα δεν εχει τελειωσει!!! τι πρεπει να κανω για να τελειωσει??? ευχαριστω πολυ Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια-απορεια |