Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 21:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ευωσον εισαι βέβεως οτι δεν εχει aids η τιποτα αλλο δεν υπαρχει προβλημααν σε καλυψα πατα αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 21:03 @Μηχανήματα
Κοιτα φίλα για εμενα τα προιοντα απλε δν αξιζουν μονο φιγουρα ειναι επισεις αν θεσ υπαρχουν πολυ καλητερα ταμλετ συγκεκριμενα μαρκα blackberry η οποια ειναι καλη μαρκα εχω ενα πολύ καλα γραφικα σαν υπολογιστής ακριβως δεχετε σχεδον ολες τις εφαρμογιες pc εγω το πηρα 130 εβρο απο Αμερική Στην ελαδα κοστίζει 200 ευρο αν θες περισοτερα στοιχια πες μου Αν σε καλυψα αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Ipad.
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 21:00 @Διασκέδαση
Θα σου απαντήσω και ας ειναι σε λαθος κατηγορια αν εχεις καποια παραλια κοντα καθηστε σε παγκακι και συζιτηστε διαφορα οπος το μελλον και αλλα ή αν θες κατι διαφορετικο πηγενετε σινεμα για καμια κωμοδια η καμια ρομαντική ταινια Υσ.Αν σε καλυψα αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: Έξω με την κοπέλα μου - Βοήθεια
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 06:41 @Flame
Καλα ρε εσυ δεν ηθελες να γινεις ποζερι ποτε εγινες αναρχικος? ελεος ερχεσε στις ποριεσ με dsquared Πήγαινε στο θέμα: χουλιγκαν
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 05:05 @Κλάψιμο
Βρες μια γκόμενα να σε καβαλίσει λολ να τα δεις ολα και σηγουρα σου λεω οτι θα ξεχασεις τις βλακιες για αυτοκτονία επισις μπορεις να πας σε καποιο επαλ ή οαεδ για να τελιώσεις κατι
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοκτονία
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 23:20 @Διάφορα
A ξεχασα να πω οτι μιλάω κάπως μπουκωμένα λέτε να είναι από αυτό επισεις ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
Πήγαινε στο θέμα: Εγχυριση αμυγδαλες/κρεατακια
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 22:54 @Διάφορα
Αν ξερει καποιος για πιο μεγαλη ηλικια? Α.. το παγωτο που σου φερνουν ειναι καλο η κανα λιγμενο :P
Πήγαινε στο θέμα: Εγχυριση αμυγδαλες/κρεατακια
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 03:59 @Διάφορα
Γεια σας ηθελα να ρωτισω επειδι ειμαι 13.5 και πλεον με δυσκολεβουν τα κρεατακια στο αριστερο ρουθουνι να αναπνευσο αποφασισα να κανο χιρουργιο επισις και η αμιγδαλες μου ειναι ΤΕΡΑΣΙΤΕΣ!! αν και δν με εχουν ενοχλιση. Απλα θα ηθελα να μαθω αν εχει κανει καποιος απο εσας και πως ηταν ποναγε;,σε ναρκωνουν;,Πως νιοθεις μετα πονας; Πήγαινε στο θέμα: Εγχυριση αμυγδαλες/κρεατακια
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 03:21 @Διάφορα
Ρε απλα οταν τα δινουν οι αλλοι πιγενε με αυτους που τα δωσανε χωρις να σε προσεξουν εγω αυτο κανω καθε μερα
Πήγαινε στο θέμα: θελουν πισω τα βιβλια |