Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 23:27 @Sex
Φιλε σε αυτο το θεμα ειμαι λιγο ασχετος αλα μπορει ειναι ονειροξεις διαρκειας-επειδη το παθαινω και γω μια στο τοσο. Καθε μερα ειχα πρωινες καυλες πριν 1,5 χρονια αλα τωρα ειναι σπανιο. Αν θες κ 2 γνωμη ρωτα τν πατερα σ μην ντραπεις! ;-) Πήγαινε στο θέμα: Κάβλες
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 23:21 @Sex
Παιδαρα μην φοβασε ειναι σε καλη ηλικια και συμφωνω μ τν z0ul αμα ειναι προετοιμασμενη ψυχολιγικα εισαι τελεια
Πήγαινε στο θέμα: Πολυ μικρη?...
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 22:53 @Sex
Φιλε μν βιαστεις να πιασεις την "πατατα" της... Αλλα παλι αν σε αφησει ορμααα αυτα απο εμενα ελπιζω να ικανοποιηθηκες Πήγαινε στο θέμα: Θέλει ή όχι??
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 20:23 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι κ εντελως πρωταρησ -1 ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗ ΣΧΕΣΗ -2 ΔΝ ΕΧΩ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ -3 ΔΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΤΑΧΤΟ ΟΧΙ ΓΛΩΣΩΦΙΛΟ Πήγαινε στο θέμα: PEDIA LIGO HELP m to koritsi m
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 20:08 @Θ. Κλημεντίνη
Δωστε καμια συμβουλη η Ευη στην οποια δν μπορω να αντισταθω δν θα τα εφτιαχνε ποτε μαζι μ επειδη με θεωρει ασχημο ΠΕΙΤΕ Μ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ Πήγαινε στο θέμα: PEDIA LIGO HELP m to koritsi m
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 19:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι κ εντελως πρωταρησ -1 ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗ ΣΧΕΣΗ -2 ΔΝ ΕΧΩ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ -3 ΔΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΤΑΧΤΟ ΟΧΙ ΓΛΩΣΩΦΙΛΟ Πήγαινε στο θέμα: PEDIA LIGO HELP m to koritsi m
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 19:44 @Θ. Κλημεντίνη
Θα περιμενω οσο μπορω ενα ειναι ομως το κακο φιλε Δν μπορω να αντισταθω σε ενα αλλο κοριτσι η οποια ειναι και γαμω τεσπα προχθες κοντεψα να την φιλησω αλα με εσωσε το κουδουνι!δεν ξερω και να φιλαω,ειναι και το κοριτσι μου ΑΛΛΙΩΣ... Πήγαινε στο θέμα: PEDIA LIGO HELP m to koritsi m
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 15:58 @Θ. Κλημεντίνη
Μηπως ξερετε ποσο να την περιμενω?πρωτη φορα ειμαι σε σχεση και εκεινη επισης
Πήγαινε στο θέμα: PEDIA LIGO HELP m to koritsi m |