Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 01:28 @Sex
Σας ευχαριστω παρα πολυ, με τον δικο μου δνε το συζηταω ακομα εψαξα και μου ειπαν 4 μερες πριν την αναμενομη μερα περιοδου δειχνει το τεστ η μια μερα μετα απο την καθυστερηση να μην ανχωνομαι αλλα ηδη εχω αρχισει και φοβαμαι παρα πολυ... καταλαβαινετε μικρη εγω μικρος και αυτος και δυσκολα πολυ τα πραγματα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περιπτωση για εγκυμοσυνη;
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 17:35 @Sex
Η τελευταια μου περιοδος ηταν 15 Μαιου και τελιωσε 21... και η μερα επαφης ηταν Σαββατο 26 Μαιου...
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 12:33 @Sex
Μου ειπαν φιλες μου οτι το τεστ δειχνει μετα απο 1 μερα καθυστερηση εγω περιοδο περιμενω 15 Ιουνιου μεχρι τοτε πως αλλιως μπορω να μαθω?? μου ειπαν για το χαπι της επομενης μερας αλλα ρωτησα μια φιλη μου και μου ειπε δν κανει τιποτα αν ειμαι εγκυος μονο κακο μπορει να μου κανει!!!
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 20:07 @Sex
Υπαρχει εεε??? Ωχ ασχημα τα πραγματα :/ η πρωτη μερα της προηγουμενης περιοδου ηταν 16 Απριλιου και η τελευταια 22 Απριλιου!!! αν δεν ειναι γονιμες μερες γινετε να μεινω εγκυος??
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 18:44 @Sex
Τελιωσε μεσα μου αλλα οχι τελειως... δηλαδη και με λιγη ποσοτητα υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος???
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 16:31 @Sex
Το σαωωατο το βραδυ βρεθηκα με το αγορι μου αλλα ειχαμε πιει και εγω και αυτος και καναμε κατι χωρις προφυλακτικο, οταν τελιωσε κατι ενιωσα μεσα μου αλλα δν καταλαβα καλα αν ειχε τελιωσει μεσα μου, ειμαι μεσα στο ανχος αυτος μενει εξωτερικο μονιμα και εχει ερθει εδω για δικοπες και φοβαμαι να του πω αυτο το πραγμα, λετε να υπαρχει καποια περιπτωση να ειμαι εγκυος? βοηθηστε με γρηγορα, και πειτε μου αν πρεπει να τον πληροφορησω για αυτην την κατασταση!!
Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περιπτωση για εγκυμοσυνη; |