Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 12:31 @Θ. Κλημεντίνη
Όποιοι έχουν fb ασ'το γράψουν εδώ να μιλάμε και μέσω fb ρε παιδιά!
Πήγαινε στο θέμα: Ποιοι εχουν Facebook?
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 10:57 @Κλάψιμο
ένα άλλο πρόβλημά σου είναι ότι η Κοζάνη είναι η πιο μολυσμένη και η πιο άσχημη πόλη στην Ελλάδα/
Πήγαινε στο θέμα: Αλλαζω πολη.
Μήνυμα στις 10/7/2012 στις 16:38 @Θ. Κλημεντίνη
για πλάκα στα πε και να ήταν γκέι δεν θα φανερωνόταν μπροστά σου. Πήγαινε στο θέμα: νομζω πως ο κολλητος μου ειναι γκέι
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 22:31 @Θ. Κλημεντίνη
Έχω μία απορία πως να τα φτιάξεις με μια κοπέλα. Έχω ακούθσει ότι αυτή η ευθεία ερώτηση Θες να φτιάξουμε δεν είναι και ότι καλυτερο.Πως λοιπόν?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τα φτιάξω με κορίτσι?
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 13:47 @Θ. Κλημεντίνη
οκ προσπάθησε αλλά δεν πας με πολλές πιθανότητες. εγώ υπήρξαν φορές μου ήμουν κατά 99% σίγουρος και μου είπαν όχι
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω ένα κορίτσι
Μήνυμα στις 8/7/2012 στις 12:04 @Θ. Κλημεντίνη
ειχει και παραέχει σχέση αυτό το like δεν σε γουστάρει. μην κάνεις το λάθος και της ζητήσεις το κινητό της γιατί θα φας τα μούτρα σου.
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω ένα κορίτσι
Μήνυμα στις 3/7/2012 στις 14:27 @Θ. Κλημεντίνη
γουστάρω το Βιετνάμ και τις Βιετναμέζες!
Πήγαινε στο θέμα: Αρεσουν αυτα τα κοριτσια??
Μήνυμα στις 30/6/2012 στις 17:43 @Θ. Κλημεντίνη
θα σας ενημερώσω
Πήγαινε στο θέμα: Πως θα καταλάβω αν αρέσω σε μία γυναίκα?
Μήνυμα στις 27/6/2012 στις 15:35 @Θ. Κλημεντίνη
Έχω την απορία πως μπορώ να καταλάβω ότι με θέλει. Μου αρέσει πολύ μία την οποία δεν γνωρίζω πολύ καλά πάει σε άλλο σχολείο. και μιλώντας της κυρίως στο fb προχώρησε κάπως το πράγμα έχουμε κι ο ένας το κινητό του άλλου. Πάνε καλά τα πράγματα αλλά από κει και πέρα είναι δύσκολο να καταλάβω αν θέλει να με βλέπει ως φίλο ή κάτι περισσότερο. Μου μιλάει στο fb και έχει δείξει αρκετές φορές ότι τουλάχιστον να με συμπαθεί. Να το ψήσω το πράγμα και να της μιλήσω κι άλλο ή να της πω τι νιώθω? Πως θα καταλάβω ότι της αρέσω? Υ.Γ. Αν μου ρίξει χυλόπιτα έχω φάει μεγάλο π**τσο και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί. Πήγαινε στο θέμα: Πως θα καταλάβω αν αρέσω σε μία γυναίκα?
Μήνυμα στις 27/6/2012 στις 15:31 @Θ. Κλημεντίνη
Έχω την απορία πως μπορώ να καταλάβω ότι με θέλει. Μου αρέσει πολύ μία την οποία δεν γνωρίζω πολύ καλά πάει σε άλλο σχολείο. και μιλώντας της κυρίως στο fb προχώρησε κάπως το πράγμα έχουμε κι ο ένας το κινητό του άλλου. Πάνε καλά τα πράγματα αλλά από κει και πέρα είναι δύσκολο να καταλάβω αν θέλει να με βλέπει ως φίλο ή κάτι περισσότερο. Μου μιλάει στο fb και έχει δείξει αρκετές φορές ότι τουλάχιστον να με συμπαθεί. Να το ψήσω το πράγμα και να της μιλήσω κι άλλο ή να της πω τι νιώθω? Πως θα καταλάβω ότι της αρέσω? Υ.Γ. Αν μου ρίξει χυλόπιτα έχω φάει μεγάλο π**τσο και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί. Πήγαινε στο θέμα: Πως θα καταλάβω αν αρέσω σε μία γυναίκα? |