Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 17:57 @Θ. Κλημεντίνη
δεν υποστηριζω καθολου τα ψεματα...αν τον πιασουν θα την βαψει πολυ ασχημα! Πήγαινε στο θέμα: Πως να με αφήσουν οι γονείς μου να πάω??
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 17:55 @Θ. Κλημεντίνη
αρχικα πρεπει να τους το φερεις αργα αργα να τους εξηγησεις για τι θεμα προκητε και τετοια...πες οτι θα πανε πολλα παιδια και φερ'το τους ετσι! να αναφερεις ομως απο την αρχη που και ποτε ειναι και τι ωρα θελεις να γυρησεις...πιστεψε με αν δεν τα πεις απο την αρχη θα σου πουν αυτοι ωρα και δεν θα σου αρεσει καθολου!! :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να με αφήσουν οι γονείς μου να πάω??
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
ακουστε λοιπον το προβλημα μου...για 3 συνεχομενα χρονια ειχα τρεκηηη καψουρα με ενα παιδι με το οποιο ειχαμε μαλωσει...ασχετο αυτο προχωραω...τελικα καταφερα και τον ξεπερασα!! την ημερα που διναμε για lower γνωρισα ενα παιδι το οποιο το εβλεπα εξω αλλα το ηξερα μονο φατσικα...την ιδια μερα με εκανε κατευθειαν add στο fb και ενα βραδυ που βγηκαμε εξω με την παρεα μου τον ειδα που καθοταν εκει κοντα με την δικη του (1 χρονο μεγαλυτερος απο εμενα)λοιπον περναω μια απο διπλα του για να παω στην τουαλετα και με σκουνταει,γυρναω,χαιρεταω και φευγω.ξαναπερναω παλι μετα απο λιγη ωρα με ξανασκουνταει και δεν δινω σημασια. το ιδιο βραδυ παιρνω το θαρρος και του μιλαω στο fb και τον ρωταω γιατι με σκουντηξε..γενικα πιασαμε λιγο την κουβεντα για 5 λεπτα και βγηκα ! μετα απο λιγες μερες εδινα προφορικα και του μιλαω παλι στο φβ και τον ρωταω τι ωρα δινει ! οταν τελειωσαμε με τα προφορικα πιασαμε κουβεντα και μολισ πηγα σπιτι μου εστειλε αυτος κατευθειαν μηνυμα!! μιλουσαμε μιλουσαμε..και το ιδιο βραδυ που βγηκα ηρθε στι τραπεζι μας και με χαιρετησε...ξαναμιλησαμε μια φορα και μου φανηκε οτι εδειξε ενδιαφερον αν και στο τελευταιο μηνυμα στο φβ δεν απαντησε...εχει 2 μερες που περιμενω να μπει στο φβ να μιλησουμε και δεν μπαινει...εμενα αρχισε να μου ψιλοαρεσει! ετσι περιμενω.. τι να κανω οταν ξεκινησουμε παλι να μιλαμε...αν δειξω ενδιαφερον η θθα με περασει για χαζη..οι φιλες μου μου ειπαν να μην ζητησω πρωτη εγω το κινητο του και να περιμενω κινηση...αν και μιλαει λιγο ξενερωτα στο τσατ φαινετε καλο παιδι...!! βοηθηστε μεε !! ;) σορρυ γ το μεγαλο κειμενο! Πήγαινε στο θέμα: να περιμενω η να κανω εγω την πρωτη κινησ |