Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 14:25 @Sex
τις συμβουλες τις ζηταω για να μα8ω απο καποιους ποιο εμπειρους τι ειναι καλυτερο να κανω , οχι οτι αυτο που 8α μου πει ο κα8ενας 8α κανω γτ μπορει να μην εχει δικαιο ..οποτε μαζι με την δικη μου αποψη 8α ακουσω και την γνωμη σας για να αποφασησω μονη μου τι 8α κανω και τι ειναι καλυτερο για εμενα !
Πήγαινε στο θέμα: να το κανω ??
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 13:02 @Sex
μπα , δεν νομιζω ... μαλλον ειναι απο το συχνο τακα-τακα και δεν προλαβαινει ο οργανισμος σου να τo αναπληρωσει μιας και εισαι μικρος ..μην ανχωνεσαι τοσο αραξε . ασε το εργαλειο στην ησυχεια του για λιγες μερες και μετα πισω στην δουλεια και αν αντιμετωπισεις παλι το ιδιο προβλημα πες το στον πατερα σου να πας σε καποιον γιατρο !
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν εξπερματονω τελευταια???
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 11:19 @Sex
afroditimelene αν δεν σκεφτομουν τις συνεπειες τωρα δεν 8α ζητουσα αποψεις ..οταν μου εκανε την προταση 8α ειχα δεκτει ανωρημα , εντυπωσιασμενη απο το γεγονος και χωρις δευτερη σκεψη !
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 11:10 @Sex
Dope boy ευχαριστω για την απαντηση , αυτο που λες Sapios με παρηγορει ...αλλα και παλι πρεπει να τα εξαφανησω ..αν οχι για αυτον που τα βλεπει και τον χαλανε , για εμενα που μου την σπαει.
Πήγαινε στο θέμα: πως να το αντιμετωπισω ?
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 09:27 @Flame
συμφωνω απολυτα με τον Webmaster !
Πήγαινε στο θέμα: Το μέλλον της Ελλάδας.
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 23:44 @Διασκέδαση
και εγω κανω skate 2 χρονια και εχω σπασει αστραγαλο αλλα γενικα το γουσταρω πολυ αν και ειμαι κοριτσι ( αγοροκοριτσο βεβαια )!
Πήγαινε στο θέμα: τι γνωμη σας για το skateboarding
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 23:30 @Sex
καταρχην 1. εγωιστρια , 2. εκδικιτικη , 3. αντιρατσιστικη ειναι τα 3 βασικα χαρακτηριστικα μου και δν καταλαβα κτ , προσβαλω τν μανα μ αν κανω σεξ ?? γτ νομιζα πως ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα αα και την κορη της δν την πηδανε ( ακουγετε υποτιμιτικο αυτο )..κ δν ξερω σιγουρα τι πρεπει να κανω και αν το μετανιωσω δν 8α ειναι επειδη με ειπαν πο0τανα ...και το 8ελω απλα δν ξερω αν ειμαι ετοιμη ακομα και αργω να αποφασισω επειδη σκεφτομαι και τις συνεπειες ..αυτα ..ανασα δν πειρα , ολα μαζι τα ειπα ..νευριασα !
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 23:21 @Flame
οι ελληνες το παιζουν κατι κ την εχουν 4ωνισει πολυ για την χωρα τους με τν ακροπολη και το σουβλακι που απολαμβανει ο τουριστας μας τα εχουν τρομπαρει ...το ευχαριστη8ικα που ηρ8αν ετσι τα πραγματα γτ γουσταρουν μεγαλη ζωη και τν εχουν δει καπως κ οι γυφτοι και ας ελπισουμε οτι τωρα 8α τους πεσει η μυτη ...και τωρα 8α διασκεδαζουν ζητιανευοντας στους δρομους και οχι πρωτο τραπεζι στον ρεμο ...να χαιρεστε την αξιολυπητη χωρα σας , τωρα ο διας δεν μπορει να σας σωσει οσο και να τν πενευετε ! ξερω οτι πολλοι ελληνες - φιλελληνες τωρα 8α με κραξουν αλλα αυτη ειναι η ταπινη απο4η ενος 13 χρονου κοριτσιου ....
Πήγαινε στο θέμα: Το μέλλον της Ελλάδας.
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 22:59 @Sex
σιγουρα δεν πιστευω οτι ειναι επικυνδινο ...νομιζω πως ειναι αποδεδηγμενο πως δν υπαρχει καποιο πραμπλεμ να το κανεις απο τετοια ηλικια περα απο τα 4υχολογικα που μπορει να δημιουργη8ουν ...και ειδικα για τους γονεις μου χεστηκα . τι γονεις ειναι αυτοι αν μαλωναν μαζι μου για την επιλογη και την αποφαση μου ..δλδ αν γινει κτ τετοιο ειναι μονο δικο μου 8εμα κ δν αφορα ουτε καν τους γονεις μου..δν καταλαβα αν η8ελα μανατζερ 8α τον πληρωνα κιολας . και ακομα περισσοτερο δν με ενδιαφερει κα8ολου τι λεει ο κοσμος ..γτ δν πιστευω οτι σ αυτην τν γαμοχωρα ειναι κανεις καλυτερος απο αυτο που κρινει ..ας κανω οτι 8ελω στην ζωη μου ..ας τρωω τα μουτρα μου με δικη μου ευ8ηνη και χωρις να με πιεζει κανεις για τις αποφασεις μου ...ας κανω πολλες αποτυχιες αλλα χωρις να φταινε αλλοι ..μπορει να παρω λα8ος αποφαση αλλα εστω 8α κανω αυτο που γουσταρω εγω και οχι η μανουλα μου γτ η ζωη ειναι δικη μου και ας με πουνε και πο0τανα οι ελληνες και οτι 8ελουν ..εγω 8α γελαω με τν ανωριμοτητα τους και την αγνοια τους ...και καπως ετσι περναω και τα μηνυματα μου !
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 22:42 @Διασκέδαση
λοιπον φαινετε και απο το name μου νομιζω..ειμαι φανατικη fan του Justin Bieber σε καποιους ακουγετε λιγο αστειο γτ λενε οτι ειναι τοσο μικρος και χαζος ..και τι εχει καταφερει ...αλλα εγω και απο οτι φαινετε αλλοι 21 εκατομμυρια αν8ρωποι στον πλανητη τν λατρευουμε ! ~ swaggin' belieber
Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδιστες Ειδωλα |