Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 15:32 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ που είμαι κορίτσι μπορώ να σου απαντήσω...είμαι 16 και το αγόρι μου είναι στα 19...τα είχα και με παιδιά στην ηλικία μου...η αλήθεια είναι ότι τα αγόρια στην ηλικία μου είναι πιο ανώριμα από τα μεγαλύτερα....έχουν αλλού το μυαλό τους...στις παρέες..στη μπάλα...στα μηχανάκια...ενώ οι μεγαλύτεροι ξέρουν να φερθούν σε μια κοπέλα....και η κολλητή μου τα είχε με ένα παιδί στην ηλικία μας και χώρισαν γιατί αυτός την πίεζε να κάνουν κάτι ενώ αυτή δεν ήθελε...ενώ οι μεγαλύτεροι δεν πιέζουν τόσο πολύ....υπάρχουν βέβαια και αγόρια στην ηλικία μου που είναι διαφορετικοί και πιο ώριμοι από ότι θα έπρεπε όπως και μεγάλοι που είναι ανώριμοι...είναι γούστα αυτά...κάθε κοπέλα έχει το δικό της τύπο.....!!
Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια και ηλικια !!!
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 15:19 @Θ. Κλημεντίνη
Οκκ....ευχαριστώ πολύ..!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον καλω να κολλησει μαζι μου
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 01:25 @Θ. Κλημεντίνη
Αχά....ωραία....τέλεια....θα το κάνω να δω τα αποτελέσματα...!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον καλω να κολλησει μαζι μου
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 23:52 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σαςς..τα έχω με το αγόρι μου 9 μήνες και πάμε στους 10....με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ....θέλω όμως να τον κάνω να κολλήσει περισσότερο μαζί μου.....τι μπορώ να κάνω???
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον καλω να κολλησει μαζι μου
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 15:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Παιδιά είμαι 16 και κάτι και φοράω...δεν το δείχνω όμως αλλά ούτε φοράω προκλυτικά ρούχα.....και όταν βάζω φόρμες και δω ότι φαίνεται έντονα βάζω κανονικό εσώρουχο μετά...Πήγαινε στο θέμα: String
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 17:13 @Sex
Να προχωράτε το θέμα σιγά σιγά....όχι αμέσως στο σεξ...
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθήστε παρακαλώ
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 14:32 @Sex
Κάνε ότι σου λέει η καρδούλα σου....πραγματικά και εγώ αυτό έκανα....δεν άκουσα την λογική αλλά την καρδιά μου..και πίστεψε με έκανα το σωστό και δεν το έχω μετανιώσει...!!!
Πήγαινε στο θέμα: να το κανω ??
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 14:24 @Sex
Γεια σου....θα σου μιλήσω από προσωπική εμπειρία....είμαι 9μιση μήνες με το αγόρι μου και το έχουμε κάνει.....παρόλο που είμαι 16 και αυτός σήμερα μπήκε στα 19 δεν έχουμε μια απλή σχέση...χωρίς να μιλάμε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλει ο καθένας.....αν δεν νιώσεις έξυπνη μην κάνεις κάτι...μην το μετανιώσεις....εγώ δεν το έχω μετανιώσει γιατί ξέρω το μέλλον μας....ξέρω ότι τώρα είναι φαντάρος και μόλις απολυθεί θα ήμαστε μαζί....ξέρω όλη του την οικογένεια και με αγαπάνε όλοι πάρα πολύ...και αν δεν ένιωθα ασφάλεια μαζί του δεν θα έκανα κάτι....αν και εσύ νιώθεις ασφάλεια μαζί του κάνε κάτι...αν σκέφτεσαι όμως ότι μετά μπορεί να χωρίσετε μην κάνεις κάτι...και να σιγουρευτείς ότι αν γίνει κάτι δεν θα κάθεται να το λέει σε όλους...αυτό είναι το πιο σημαντικό....
Πήγαινε στο θέμα: να το κανω ??
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 01:18 @Sex
χαχα...σε ευχαριστώ πολύ....μου έφυγε ένα άγχος...!!!
Πήγαινε στο θέμα: είμαι έγκυος?
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 13:31 @Sex
όχι...δεν είχα υγρά εκείνη την ώρα.... Πήγαινε στο θέμα: είμαι έγκυος? |