Μήνυμα στις 29/12/2012 στις 16:10 @Sex
Φίλε εγώ ειμαι 14,5 οι εμπειριες π εχω ειναι παιξιμο μεσα απο μποξερακι και απο εξω στα 13 με μια κοπελια και γινοταν πολυ συχνα και αλλη φορα παιξιμο και γλυψιμο αρχιδιων δεν εχω ολοκληρωσει με λιγα λογια.το θεμα κατα τη γνωμη μου ειναι να βρεις τον ρυθμο εγω μπορω να την παιζω και για 1 ωρα π λεει ο λογος μεχρι 40 το εχω παει αχαχα αρκει να βρεις το ρυθμο μεγαλε
Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω σε κλασματα
Μήνυμα στις 27/10/2012 στις 07:13 @Sex
Καλώς ευχαριστώ πολύ.
Πήγαινε στο θέμα: Mέγεθος προφυλακτικού
Μήνυμα στις 26/10/2012 στις 14:58 @Sex
Γειά σας παιδιά το πέος μου είναι 12-13 εκατοστά είμαι 14,5 και άυριο μάλλον πως θα γίνει κάτι με μία κοπέλα...δεν είμαι έμπειρος αλλά αυτή είναι και βασικά δεν ξέρω αν υπάρχουν μεγέθη στα προφυλακτικά και τι μέγεθος να πάρω
Πήγαινε στο θέμα: Mέγεθος προφυλακτικού
Μήνυμα στις 13/10/2012 στις 16:32 @Sex
Παιδιά έχω διαβάσει ότι από την πίπα μπορεί να κολλήσεις αιντς αν η σύντροφος σου έχει πληγή στο στόμα οπότε πάντα με προφυλακτικό... αλλά στο γλυφομούνι τι παίζει? Πήγαινε στο θέμα: Γλυφομούνι
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 17:02 @Sex
Φιλε για να λες ότι με την παλάμη τα καταφέρνεις μια χαρά μάλλον δεν σε ελκύει η γκόμενα.επίσης μπορεί επειδή τόσο καιρό τραβούσες μαλακια να συνήθισες και να μην σε ελκύει τόσο το sex και να θέλεις να συνεχίζεις να τραβάς μαλακια.Όταν πας να κανεις σεx να σκέφτεσαι πράγματα που σε καυλώνουν τρελα και έτσι πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις. Μην ανησυχείς συνέχισε να προσπαθείς μάγκα. Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια στη στυση?
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 16:57 @Sex
είμαι 14,5 και είναι 13 εκατοστά...
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε? |