Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 20:39 @Sex
τον έχεις εκθρονίσει από το ρόλο του..τα αρσενικά φοβούνται τις γυναίκες που δεν έχουν ταμπού,που τους αρέσουν οι πειραματισμοί..το θέμα είναι οτι εσύ νιώθεις μεγάλη οικειότητα για να εκφράζεις τις φαντασιώσεις σου ενώ σίγουρα ο φίλος σου έχει κομπλάρει..μπορεί να είναι σεμνό παιδί και να νομίζει οτι αν ανταποκριθεί στις ορέξεις σου,θα σε βλέπει μόνο ως σκεύος ηδονής.. το μεγάλο όργανο καλή μου δε παίζει ρόλο αν δε ξέρει να το χρησιμοποιεί..εξάλλου τα φαινόμενα απατούν.. Πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στο αμόρε σου να το διαπραγματευτεί..να ανοιχτεί για να περάσετε καλά..είναι τυχερός που σε έχει γιατί σίγουρα δεν έχεις κολλήματα κ έχεις σαφή εικόνα για τη σεξουαλικότητα σου.. με πίεση δε γίνεται τπτ ούτε με υστερίες..αν σε εμπιστεύεται όλα θα κυλήσου ομαλά κ θα υπάρχει ποικιλία..αν μετά από το χρόνο που θα δώσεις( με όρια βέβαια) εξακολουθήσει να μην ανταποκρίνεται τότε σίγουρα το πρόβλημα είναι δικό του..παίζουν ρόλο και οι εμπειρίες.. και πρέπει από τον άλλο να δεχόμαστε αυτό που μπορεί να μας δώσει..αν δεν σε πληρεί όσο σκληρό κι αν ακούγεται πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου για αλλού.. Ζύγισέ το σχέση που να σε νοιάζεται ή μόνο άγριο και τρελό σεξ?..εσύ θα βρείς τη λύση.. εντάξει συννονόματη? καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Εγω και οι φαντασιώσεις μου. |