Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 19:49 @Sex
Σας ευχαριστω πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.Φίλε Sapios έτσι είναι το γουστάρω τρελά το BSDΜ και μου αρέσουν τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στο κρεβάτι αλλά δεν θέλω να αλλάξω παρτενέρ γιατί ο τωρινός μου φίλος έχει "μεγάλα" προσόντα και γουστάρω πολύ.Πρέπει όμως να του δώσω να καταλάβει πως η απλή σεξουαλική πράξη δεν με ερεθίζει πάντα και πως θέλω να πειραματιζόμαστε κάθε φορά με νέες ιδέες.Σκέφτομαι απόψε το βράδυ που θα γυρίσει να του ετοιμάσω μια έκπληξη.Θα φορέσω κάτι σέξυ,κόκκινα εσώρουχα που έχω και τις ψιλοτάκουνες γόβες μου και θα τον ρωτήσω να διαλέξει με τί θέλει να παίξουμε.Με το μαστιγιό μου,με έναν δονητή,με παγάκια,με κερί ή με τα σκοινιά που έχω;Αν τον δώ αρνητικό σε όλα,θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά αυτο που μου είπες για αλλαγή συντρόφου.όπως και να'χει ευχαριστώ και πάλι για τα σχολιά σας.
Πήγαινε στο θέμα: Εγω και οι φαντασιώσεις μου.
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 00:31 @Sex
Καλησπέρα σε όλους σας.Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 26 ετών.Αποφάσισα να γράψω εδώ για να ζητήσω την βοηθειά σας και να ακούσω τις απόψεις σας για ένα θέμα που με απασχολεί.Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 5 μήνες και τα πάμε περίφημα αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που αφορά την σεξουαλική μας ζωή.Του έχω μιλήσει και τού έχω εξηγήσει πώς μερικές φορές έχω κάποιες φαντασιώσεις και θέλω να συμμετέχει όμως εκείνος είναι αρνητικός και δεν θέλει.Εγω για παράδειγμα θέλω πρίν κάνουμε έρωτα να μου δένει τα χέρια και τα μάτια με ένα μαντήλι και μετά να με βασανίζει λίγο πρίν αρχίσουμε,να τρίβεται πάνω μου,να μου μιλάει πρόστυχα και να με κάνει να ερεθιστώ πολύ.Μετά θέλω να ξαπλώνει εκείνος,να τον δένω αλλά να βλέπει και να τον κάνω να "υποφέρει".Να τον τρελαίνω με την γλώσσα μου μέχρι να τον φτάσω στα οριά του και μόλις τον λύσω μετά να κάνουμε σέξ σαν ζώα.Μετά θέλω να τρελαινόμαστε ρίχνοντας καυτό κερί επάνω μας.Πως μπορω να τον πείσω να δεχτεί;Εχω κι άλλες φαντασιώσεις πιο σκληρές αλλά αν δεν μπορεί να κάνει αυτές πώς θα προχωρήσουμε;
Πήγαινε στο θέμα: Εγω και οι φαντασιώσεις μου. |