Μήνυμα στις 3/7/2013 στις 12:30 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον προχθες στην καφετερια που συχναζω ηρθε μια κοπελα που ειμασταν στην ιδια ταξη μεχρι φετος (τελος το σχολειο),περσι παραλιγο να φασωνομασταν στην 3ημερη αλλα δεν εγινε τπτ τελικα,ετσι πηρα το κινητο της και κανονισα να βγουμε αλλα ο φιλος μου που θα ερχοταν μαζι μου τελευταια στιγμη μου ειπε οτι δεν μπορουσε και ετσι βγηκα εγω με αυτην και μια φιλη της( με αποτελεσμα να ημουν τερμα αγχωμενος και δεν μπορεσα να κανω κατι)....φετος στις εξετασεισ περιπου εκανε φεισμπουκ και εκανε αντ ολους τους αλλους εκτος απο εμενα,την μερα που τελιωσαν οι εξετασεις με εκανε αντ και τελοσπαντων προχθες στην καφετερια απο την παρεα μου ηξερε μονο εμενα και ηρθαν να κατσουν στο διπλανο τραπεζι,ολο με κοιτουσε και μου ελεγε ακυρα πραγματα......τι να κανω???μπορει να με βλεπει φιλικα να της πω να βγουμε και πως??
Πήγαινε στο θέμα: να της μιλησω?
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 15:06 @Κλάψιμο
Λοιπον εφαγα ημερησια αποβολη λογω κινητου στην ταξη,ομως μου ειπε οτι αυριο θα παρω κανονικοτατα 7 απουσιες και θα κανω και μαθημα...αυτο μπορει να το κανει ρε παιδια?? Ας μου απαντησει καποιος που να ειναι σιγουρος για να μπορω να του την πω αν με πει γιατι δεν ηρθες κτλ...απαντηστε γρηγορα να ξερω αυριο να παω η να μην παω σχολειο?? Ευχαριστω προκαταβολικα.. Πήγαινε στο θέμα: αποβολη
Μήνυμα στις 31/1/2013 στις 17:36 @Μηχανήματα
Ναι φιλε motul βαλε απ οσο ξερω ειναι τα καλυτερα κι εγω motul βαζω και εχει καλη συμπιεση!
Πήγαινε στο θέμα: μηχανακη
Μήνυμα στις 30/1/2013 στις 16:58 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια,χθες ενας φιλος μου την ψαρεψε και του ειπε οτι της αρεσω( εγω υποτιθεται οτι δεν ξερω τιποτα για αυτο) αλλα καλυτερα να μην μου πει τιποτα (ο φιλος μου) γιατι αυτη εινια σε σχεση με εναν που ψαχνει λογο να χωρισει και θελει πρωτα να χωρισουν και μετα να κανουμε κατι...εγω τωρα τι να κανω? Πήγαινε στο θέμα: με γουσταρει?
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 19:05 @Θ. Κλημεντίνη
Απλα σκεφτομαι οτι μπορει να με βλεπει φιλικα...
Πήγαινε στο θέμα: με γουσταρει?
Μήνυμα στις 28/1/2013 στις 19:44 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον την παρασκευη βγηκα με τν παρεα μου στην περιοχη που μενουν καποιοι απο αυτους,πηγαμε για καφε και εκει καθοταν μια κοπελα που δεν την ηξερα καν,πρωτη φορα την ειδα.Καποιοι φιλοι μου την ηξεραν και την χαιρετησαν αλλα εγω οχι.Εχθες βγηκαμε παλι τα ιδια ατομα και ηρθε και αυτη,αυτη ολη την ωρα με κοιτουσε και αρχισαμε να μιλαμε.Στο γυρισμο πηγαμε να παρει το λεωφορειο ολοι μαζι αλλα επειδη δεν θα προλαβαινε ειπα να την παω εγς με το μηχανακι μεχρι ενα σημειο για ν το προλαβει.Στο δρομο μεχρι να παμε στο μηχανακι αρχισε να με ρωταει ποσο ειμαι κτλ και αρχισαμε να μιλαμε γενικα γνωριστηκαμε.Το βραδυ μολις γυρισα σπιτι ειδα οτι μου εκανε αντ στο φβ,λετε να με γουσταρει??(μου αρεσει παραπολυ και νομιζω οτι της πεφτω λιγος :( ) Τι λετε να κανω??
Πήγαινε στο θέμα: με γουσταρει?
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 14:39 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι ενα κοριτσι απο το σχολειο που μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν εχουμε γνωριστει καν.Αυτη στα διαλειμματα που την βλεπω συνεχεια με κοιταει και πολλες φορες περνανε διπλα απο μενα και την παρεα μου και καρφωνεται.Να προσθεσω πως ειμαι 17 και ειναι 14,δεν ξερω αν ειμαι πολυ μεγαλος για αυτην,αλλα θελω να της μιλησω μια μερα στο διαλειμμα και τελοσπαντων να γνωριστουμε.Πως να την πλησιασω ομως,τι να της πω?Κομπλαρω συνεχεια γιατ οπως ειπα δεν την ξερω και τωρα αν απω και αρχισω να της μιλαω ετσι ξεκαρφωτα θα φανει καπως παραξενο.
Πήγαινε στο θέμα: πως να την γνωρισω?
Μήνυμα στις 11/6/2012 στις 10:23 @Μηχανήματα
Λοιπον σε λιγες μερες θα παρω ενα daytona sprinter 50cc και σκεφτομαι να του αλλαξω καποια πραγματα για να πηγαινει καλυτερα.Θελαω να του βαλω κυλινδροπιστονο 51mm,κεφαλη honda astrea 100αρα και καρμπυρατερ 22mm μηπως θα χρειαστει να κανω και καποιες αλλες αλλαγες?και θελει ανοιγμα καρτερ για αν γινουν αυτα?
Πήγαινε στο θέμα: Θελει ανοιγμα καρτερ?
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 19:28 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε ειναι τα daytona sprinter και dy που ειναι ο ιδιος κινητηρας ολα τα ιδια,μονο η εμφανηση αλλαζει.Τωρα το Kymco jetix και καλο ειναι,διαλεγεις εμφανηση και περνεις αλλα να ξερεις οτι απο 50ρια καινουρια τα μονα που αξιζουν ειναι αυτα τα 3.Τωρα αν θελεις scooter κατα τη γνωμη μου καλο ειναι το gillera runner αλλα να ξερεις οτι γενικα τα scooter θα ειναι πιο ακριβα απο τις παπιες αλλα ειναι και διχρονα και θελουν πολυ συντηρηση,επισης καινε πιο πολυ βενζινη.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επιλεξεις αναλογα με την εμφανηση ενα απο αυτα τα 3 που ανεφερα daytona sprinter,daytona dy και kymco jetix.Ειναι αξιοπιστα!!(εσυ ποσο χρονων εισαι?γιατι εγω εβγαλα το διπλωμα περσυ και μετα τις εξετασεις περνω κι εγω το sprinter φανταζομαι 16)Πήγαινε στο θέμα: Μηχανακι
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 12:22 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον φιλε μια πολυ καλη επιλογη ειναι το daytona sprinter 50cc,αυτο που θα παρω κι εγω σε 2 εβδομαδες.Παταει τα 70-75 σε ευθεια εντελως μανισιο και κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη επιλογη για 50ρι.Ειναι τετραχρονο οικονομικο και ομορφο!!Αρνητικα: εχω ακουσει οτι τα πλαστικα του που τριζουν απο καποιες στροφες και μετα,αλλα αυτο διορθωνεται,επισης οι ταχυτητες μπαινουν λιγο δυσκολα και οταν το παρεις θα πρεπει να αλλαξεις λαστιχα γιατι τα μανισια δεν ειναι καλα.Θετικα:ειπαμε οικονομικο,τετραχρονο μπαινει οτι θες απο honda πολυ ευκολα γιατι το μοτερ του ειναι απομιμηση απο honda και γενικα ειναι σκλυλια.Τωρα αν θελεις να το ανεβασεις κυβικα να παταει κατι παραπανω μπορεις να βαλεις κλυλινδροπιστονο honda astrea 51mm,καπρμπυρατερ shark 22mm και κεφαλη honda astrea 100!!Mε αυτες τις αλλαγες θα γινει 80cc ο μηχανακι και θα παταει περιπου στα 100km/h.Ελπιζω να βοηθησα!Πήγαινε στο θέμα: 50cc Παπί |