Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 02:23 @Sex
Η αλήθεια είναι ότι αυτά που μου λες είναι πολύ «προχωρημένα» και με ξάφνισαν. Δεν μου μίλησες καθόλου για τον πόνο της πρώτης φοράς και την αμηχανία που θα έχω. Μήπως πρέπει να υπάρχει πραγματική αγάπη και από τις δυο πλευρές, για να τρελαθούμε όπως λες και να αφεθούμε στην ορμή του συναισθήματος που θα καθοδήγει τα σώματα μας. Κάπως μπερδεμένα το έγραψα. Εννοώ ότι εγώ την αγαπώ την φίλη μου, αλλά αυτή μάλλον με βλέπει σαν ένα πείραμα. Θέλω να πω, μήπως δεν είναι σωστό να δοθώ σε αυτήν και να αναζητήσω κάποια άλλη, πιο ταιριαστή συναισθηματικά και που να είναι άπειρη σαν εμένα;
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσουν τα κορίτσια...
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 01:44 @Sex
Ευχαριστώ πολύ αγαπητή Adoria. Αλλά μάλλον έχω κατασταλάξει στην σεξουαλική μου κατεύθυνση ή πιο σωστά, μου αρέσει πιο πολύ η ιδέα να ειμαι με κορίτσια. Άλλη ήταν η βοήθεια που ήθελα να μου δώσετε. Να τονίσω ότι έχω μια μεγάλη αηδία όταν σκέφτομαι ότι θα βρίσκομαι σε παθητική στάση κατά την φυσιολογική επαφή, πείτε με παράξενη αλλά θέλω να είμαι ισότιμη κατά τον έρωτα και να μην παίζω το ρόλο του ζώου που θα στήνεται στα τέσσερα. Συγνώμη για τις φράσεις που χρησιμοποιώ, αλλά έτσι νιώθω. Και αυτό που μου λες να δοκιμάσω και τα δύο φύλα, είναι λίγο επιπόλαιο. Γιατί μπορεί να δοκιμάσω τα αγόρια και να το μετανιώσω παρά πολύ. Το πιο σωστό είναι να εξερευνήσω αυτό που με ελκύει περισσότερο σε αυτήν την φάση και αν με εκφράζει και με καλύπτει, μένω εδώ. Αν όχι, τότε προχωράμε στο άλλο. Αυτό που ρωτάω είναι το εξής, αν είναι σωστό να κάνω σχέση με την φίλη μου που δεν είναι σαν εμένα, αλλά περισσότερο είναι ένα άτομο με αχόρταγες ορέξεις. Και πώς θα κάνω έρωτα την πρώτη φορά, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε εκείνα τα πλαστικά; Ακουστά τα έχω μόνο και δεν τα ξέρω καλά, γι’ αυτό θέλω την συμβουλή σας. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσουν τα κορίτσια...
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 01:13 @Sex
Είμαι 16 χρονών και μάλλον δεν είμαι straight αλλά ούτε buy. Είμαι πολύ κοντά με την κολλητή μου και τις προάλλες φιληθήκαμε, αλλά αυτή έχει αγόρι. Εγώ δεν είχα ποτέ. Τέλος πάντων, η φίλη μου πρότεινε εκτός από φάσωμα να κάνουμε και έρωτα. Αλλά εκείνη είναι έμπειρη και εγώ δεν έχω ιδέα. Και πώς μπορούν να κάνουν έρωτα δύο κοπέλες; Μήπως επειδή είμαι ντροπαλή μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι είμαι λεσβία; Και αν ναι, δεν θα ήταν πιο σωστό να κάνω σχέση με μια κοπέλα που θα είναι 100% σαν εμένα; Εννοώ η φίλη μου είχε ήδη δύο σχέσεις…
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσουν τα κορίτσια... |