Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 21:58 @Sex
φωναξε τον σπιτι σ...καθιστε στ pc ....και πες τ να βαλω καμια τσοντουλα να δουμε...εεε και εκει που θα βλεπετε θα του πεις εχω καυλωσει εσ θα σ πει ναι δν αντεχω θελω να τν παιξω...θες να τραβηξουμε εε και θα τραβηξετε
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 16:16 @Sex
συμφωνω απολυτως telemachus...φιλε μ αν ειν γραψε τ mail σ να σε κανω add Φακελάκι μοδερέιτορ: Όχι, να μη το γράψει. Θυμίζω τον όρο ANTI community. Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 16:04 @Sex
ναι εγψ εχω κανει με αλλα 2 φιλαρακια πλ φαση...ξερμουνιασμα...ειχαμε παει διακοπες και παρτουζοσαμε 2 γκομενες Πήγαινε στο θέμα: Τριο
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 15:58 @Sex
πριν κοιμηθω με το χερι και αν καυλωσω μεσα στν μερα βαζω καμια τσοντα και τραβαω
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος (τι άλλο)
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 01:10 @Sex
baselbub και εγ με τν ξαδερφο μ...τρελες μαλακιες
Πήγαινε στο θέμα: travame malakia me filous
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 00:37 @Sex
εγω ειμαι 19 χρονων και τον εχω 17 και κατι....οντως δν γντ να εισ 14 και 15 και να τν εχεις 17 ελεος ρ παιδια Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 03:44 @Sex
συμφωνω με τν telemachus σε ολα εκτος απο το οτι δν χρειαζεται να πειδηχτεις με καποιον για να καταλαβεις αν σ αρεσουν οι ανδρες.. γενικα δλδ δν ξερω αν μ αρεσουν οι ανδρες πρεπει να παω? αλλο να πεις θελω να πειρματιστω για τν εμπειρια κι αλλο να δω αν μ αρεσουν.....νταξ δν ξερω βσκ η πλ ελευθερια μας εφτασε εδω που μας εφτασε ολοι λενε π.χ. δν εχω προβ τ κανει ο αλλος στ κρεβατι του και αν ειν με παρεα ποο το παλιο ποουστα...και αλλα χιλια δυο.... διθενια ρ φιλε και μονο... καλυτερα να πεις κατι το οποιο πιστευεις και ας ειναι κοντρα απο ολα παρα να πεις κατι μονο και μονο για τν μαζα(αν κτλβντ τ εννοω).......... ξεφυγα αλλα δν πειραζειιι
Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 16:39 @Sex
γτ ετσι???στ χερι σ ειν Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 16:01 @Sex
σπιτι σ ρ Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια |