Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 11:48 @Διάφορα
γεια σας παιδια.μαρεσει η αλγεβρα οταν βλεπω τισ ασκησεις σε ενα διαγωνισμα ξερω τι πρεπει να κανω αλλα οταν παω να τις κανω κολαω και δεν κανω σωστα τις πραξεις.μπορειτε να μου πειτε τι να κανω?γραφω σε μια εβδομαδα.
Πήγαινε στο θέμα: αλγεβρα
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 19:40 @Διασκέδαση
παιδια πως μπορω να μαθω να παιζω ποκερ?
Πήγαινε στο θέμα: ποκερ
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 16:44 @Κλάψιμο
δεν θελω να το πω στους γονεις μου.και δευτερων νομιζω οτι εχω καποια απο τα συμπτωματα αυτα.αλλα εχω ακουσει οτι και οι δυσλεκτικοι εχουν καποια χαρισματα πχ ζωγραφικη,ποδοσφαιρο.ισχυει?
Πήγαινε στο θέμα: δυσλεξια?
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 16:19 @Κλάψιμο
γεια σας παιδια.εδω και κατι καιρο εχω παρατηρηση οτι οταν γραφω γραφω διπλες μερικες προτασης η λεξξεις(πχ πηγα σχολειο πηγα σχολειο)επεισης μικρος μπερδεδα το θ με το φ και το χ με το ψ.και ακομα δεν διαβαζω καλα δυνατα.λετε να εχω δυσλεξεια ι οχι?για πειτε ρε παιδια.
Πήγαινε στο θέμα: δυσλεξια?
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 11:02 @Κλάψιμο
παιδια 30 λεπτα το μεσημερι και το βραδυ κανονικα.πως μπορω να μην μπαινω στο υπολογιστη?εχω προσπαθηση αλλα δεν μπορω
Πήγαινε στο θέμα: νύστα
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 16:34 @Κλάψιμο
γεια σας παιδια.το προβλημα μου ειναι οτι νυσταζω αρκετα.κοιμαμε την ημερα 30 λεπτα αλλα δεν θελω να κοιμαμε γτ χανω χροχο απο το διαβασμα.μπορειτε να μου πειτε τι να κανω.Υ.Γ μπαινω αρκετες ωρες στον υπολογιστη λετε να φταιει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: νύστα
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 11:56 @Κλάψιμο
ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να σπουδασω.για πειτε καμοια ιδεα.ειμαι μαθητης του 16,5.
Πήγαινε στο θέμα: σπουδες |