Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 02:12 @Κλάψιμο
Ευχαριστώ πολύ adoria... αλλά είναι πολύ εύκολα να μιλάνε οι προνομιούχοι, αν ήσουν στην θέση μου και εσύ θα σκεφτόσουν πρώτη την αυτοκτονία... φυσικά και έχω σκεφτεί την δίαιτα, αλλά μόνο η ηδονή του φαγητού μου έχει απομείνει... και αυτό με τους φίλους το θεωρώ τουλάχιστο υποκριτικό, εσύ η ίδια αν σου ζητούσα να γίνεις φίλη μου, θα αηδίαζες και θα απομακρυνόσουν λόγω αποστροφής... Έχω σκεφτεί και αλλαγή φίλου, μήπως φταίει αυτό... αλλά δεν έχω ακόμη την οικονομική δυνατότητα και δεν θέλω να το μάθει και ο πατέρας μου γιατί θα με σκοτώσει... ενδεικτικό τους χαρακτήρος του είναι και η ψήφος που έδωσε στην Χρυσή Αυγή.. ίσως και αυτός έχει συμβάλει στην καταθλιπτική μου ιδιοσυγκρασία, καθώς μικρό με μεταχειριζόταν άσχημα... πάντως ευχαριστώ για την συμβουλή σου... Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιροφοβία...
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 01:50 @Κλάψιμο
Όταν έρχεται το καλοκαίρι, βυθίζομαι στην κατάθλιψη... ίσως επειδή δεν ξέρω κολύμπι, ίσως επειδή είμαι λίγο εύσωμος, και δεν έχω αυτοπεποίθηση... γιαυτό αποφεύγω την παραλία και προτιμώ διακοπές στο βουνό.. αλλά και πάλι, δεν μπορώ να κάνω ορειβασία, δίοτι έχω και πρόβλημα με το άσθμα... και ως εκ τούτου, κλείνομαι στο δωμάτιο μου... και περνάω τις διακοπές μέσα στην μιζέρια και στην απόγνωση... Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αυτοκτονήσω στις διακοπές μου, αλλά φοβάμαι και βασικά δεν ξέρω τι να γράψω στο αποχαιρετιστήριο γράμμα... τέλος πάντων, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;... είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση... ευχαριστώ προκαταβολικά... Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιροφοβία... |