Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 03:23 @Sex
κοιτα ειναι πολυ δυσκολο να τελειωσει η γυναικα πανω στο στοματικο... πρεπει να ξερεις ακριβως και να μην το χασεις... τωρα κοιτα μονη μου τελειωνω παντα!!! με οσους ειχα σχεση εγινε 1 φορα πανω στο στοματικο και στην τορινη μου σχεση εγινε 2 φορες με το χερι... ειναι λιγο δυσκολο αλλα αν εχεις υπομονη μπραβο σου :) επισης οταν τελειωνει μια κοπελα η κλειτοριδα της ειναι πολυ ερεθισμενη και "πρησμενη" εκεινη την ωρα για αυτο και δεν θελει η δικια σου... και σε μενα οταν γινετε του το απομακρυνω το χερι μετα... εκτος αν θελεισ να συνεχισεις με δαχτυλο οποτε οκ ... :)
Πήγαινε στο θέμα: Squirting - Γυναικες
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 03:13 @Sex
κοιταξε μια φορα εγω τον ειχα δεσει τα χερια ετσι ωστε να μην μπορει να τα κουνησει... και αρχισα διαφορα κουνηματα... ειχα βαλει ενα babydoll γοβες εννοειται και σιγα σιγα τον πλησιαζα ... ε μετα αρχισα τα προκαταρκτικα αλλα εκει που αναβε το σταματουσα και μετα πηγαινα το στηθος μου προς τα χειλια του αλλα με το που εκανε την κινηση να τα αγγιξει τραβιομουνα... (ενα πραγμα σαν βασανισμα... ασ πουμε) και μετα ξανακατεβαινα κατω... ε και μετα ειχε καυ@@@@σει λυθηκε και εγιναν ολα τα υπολοιπα... ;) Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 03:06 @Sex
γειαααααα ... κοιτα και εμενα μου αρεσει στο στηθος ασε που μετα αυθορμητα πασαλλιβομαι και μονη μου... μπορει να ακουστει αηδια, αλλα εκεινη την ωρα δεν σκεφτεσαι τπτ... Πήγαινε στο θέμα: ρωτηση... κυριως για αντρες
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 03:03 @Sex
συμφωνω απολυτα... μπορει να ακουστει λιγο μαζοχιστικο αλλα ειναι ωραια οταν ο αλλος δειχνει κυριαρχος στο κραβατι...οτι σε θελει δικια του και δεν σηκωνει κουβεντα... Πήγαινε στο θέμα: ρωτηση... κυριως για αντρες |