Μήνυμα στις 7/5/2012 στις 01:52 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου και να μη προσποιήσαι για τίποτα. Βέβαια είστε και μικρά παιδιά και το αίμα σας βράζει . :) όχι επειδή εγώ που είμαι 23 δε βράζει και το δικό μ :) Πήγαινε στο θέμα: μια μικρή βοήθεια.
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 21:38 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορεί να είναι και ρατσιστής δε ξέρω και δεν με απασχολεί . Ο καθένας με τα γούστα του . Απλά εγώ αν ήμουν στη θέση του , ούτε καν σεξ με ξένη δε θα έκανα . Κοίτα χωρίς άνδρα δε πρόκειται να μείνω , αλλά θα τον παρατήσω εγώ όταν θα βαρεθώ εγώ , και όχι εκείνος .... Εγώ έχω την τελευταία κουβέντα .. Και άκου εκεί τον πείραξε ... Θα τον κανονίσω εγώ ..... κακιά ε ; Πήγαινε στο θέμα: Δε μπορεί να έχει την πίτα ολόκληρη..
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 20:47 @Sex
Για την ευαίσθητη περιοχή για τους άνδρες δε ξέρω ... Εγώ που είμαι γυναίκα κάνω αποτρίχωση με κρέμα στην ευαίσθητη περιοχή ή με κερί ... Μπορεί να δοκιμάσεις και κερί για τα πόδια, αν θες καλύτερο αποτέλεσμα . Πονάει , αλλά είναι αποτελεσματικό . :) Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα και φαγούρα
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 20:44 @Sex
Ακριβώς ! Πήγαινε στο θέμα: Περιοδος και παραλια
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 17:12 @Sex
Αν πάρεις κρέμα , πριν την χρησιμοποιείσεις κάνε τεστ αλλεργίας στο χέρι σου . Έχει οδηγίες εκεί . Αλλά για να πετύχει , πρέπει να αφήσεις τις τρίχες σου τουλάχιστον 0,5 εκατοστά για να πιάσει. Λοιπόν, βάζεις μια μικρή ποσότητα από τη κρέμα στο σημείο που θες να κάνεις αποτρίχωση , βάζεις ώστε να καλύψει τις τρίχες . Και περιμένεις από 6 εώς 10 λεπτά και μετά έχει ένα πλαστικό πράγμα που σκουπίζεις την κρέμα , φυσικά μετά κάνεις ντουζ . Και αν τυχόν καμιά τρίχα περισσεύει με το ξυραφάκι, δεν έγινε τίποτα . Δε παίζει ρόλο αυτό ... μπορεί το δέρμα να ενοχλείται , όπως είπα από το ξυραφάκι , από το αφρό ... Υπάρχουν τζελ και αφρό ξυρίσματος για πιο λεπτές τρίχες για πιο χονδρές . Αν θες τη γνώμη μου πέρι ξυραφάκια . Μη αγοράζεις τα φτηνά . Δώσε 10 ευρώ καλύτερα αλλά θα έχεις ένα καλό και θα το χρησιμοποιείς για πολύ καιρό . Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα και φαγούρα
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 17:05 @Θ. Κλημεντίνη
Από τη στιγμή που θέλει ελεύθερη σχέση ας κάνει ό,τι γουστάρει δε θα κάτσω εγώ να του πω μη το ένα εκείνο . Στο κάτω κάτω γκόμενα του δεν είμαι . Αν νομίζει ό,τι θα τρέξω από πίσω του κάνει λάθος . Ποτέεεεε ! Ας βρει άλλη , δε με νοιάζει . Και εγώ πολύ εύκολα μπορώ να βρω . Άνδρες όσους θέλεις :)))) Πήγαινε στο θέμα: Δε μπορεί να έχει την πίτα ολόκληρη..
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 17:03 @Θ. Κλημεντίνη
Επειδή τσαντίστηκε λέει μπορούμε να είμαστε φίλοι αλλά δε θα κάνουμε τίποτα ερωτικό . Τότε του είπα . Ξέχνα το , ή όλα ή τίποτα . Και λέει εντάξει . βΑΣΙΚΆ περίμενα να επιμένει αλλά μπα... Χτές βράδυ είχαμε συζητήσεις και λέει ό,τι στη ζωή του δεν έχει χώρο για γυναίκα και θέλεινα περνάει καλά νομίζει ότι ακόμα είμαι ερωτευμένη μαζί του . Και του είπα : " Αυτό που ένιωθα για σένα πέρασε , το μόνο που θέλω από σένα είναι σεξ και τίποτα άλλο . Και να σου πω και κάτι άλλο , η καρδιά μου ανήκει στον πρώην μου , άσχετα που δεν είμαστε μαζί και εκείνον αγαπάω . " Αυτό ακριβώς του είπα . Παραδέχομαι είμαι πολύ ειληκρινής καμιά φορά ... αλλά δε μου άφησε άλλη επιλογή , βασικά το ήξερε. Και μου απαντάει " Κοίτα να δεις φίλοι μπορούμε να είμαστε .. για λίγο καιρό αν είναι θα αποφύγουμε το ερωτικό κομμάτι " .. Και εγώ είπα " Οκ , όπως θέλεις " . Σιγά μη κάτσω να σκάσω .. Για αυτόν νιώθω τρομερό πάθος και τίποτα άλλο , και όπως είπα τον πρώην μου αγαπάω αν και με αυτόν δε γίνεται να είμαστε ξανά μαζί . Τέλος πάντων η ζωή συνεχίζεται. Εγώ μέσα μου ξέρω ο άλλος γιατί δε θέλει κανωνική σχέση επειδή δεν είμαι Ελληνίδα , αλλά Βουλγάρα . Ναι ξένη είμαι. Αυτός είναι Εθνηκιστής κτλ δλδ ξέρετε καλύτερα από μένα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν αρκεί να με σέβεται . Είμαι 99% σίγουρη ό,τι αυτός είναι ο λόγος ... Ε φανταστείτε αυτός ο εθνηκιστής να τα έχει με μια Βουλγάρα .. τι θα πούνε οι γονείς του , οι φίλοι του.. Μπορεί να κάνω λάθος μπορεί και όχι. Κρατάω και εγώ φυσικά τις επιφυλάξεις μου γιατί ξέρω πως είναι να μη σε θέλουν επειδή είσαι ξένη. Μου έχει τύχει πολλές φορές. Αλλά τι να κάνουμε, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα . Σκασίλα μας . Χιχιχιχιιχ Πήγαινε στο θέμα: Δε μπορεί να έχει την πίτα ολόκληρη..
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 11:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεί να έχεις πολύ ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργία . Συνήθως εμφανίζονται κοκκινίλες επειδή κάτι δεν είναι ' συμβηβατό "με το δέρμα μας .Μπορεί να φταίει το ξυραφάκι , μπορεί ο αφρός ή το ζελέ ξυρίσματος ... Πάνω στα μπούτια το δέρμα είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο . Μπορείς να δοκιμάσεις και κρέμα αποτρίχωσης , φυσικά πρώτα να κάνεις τεστ αλλεργίας στο . Αν πάντως το χρησιμοποιείσεις , πάρε την κρέμα που ειμαι 400 η 500 μλ της Veet κάνει γύρω στα 10 ευρώ αλλά είναι πολύ καλή και την έχεις για πολύ καιρό! Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα και φαγούρα
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 11:23 @Sex
Τελείωσε πάνω στο τέτοιο σου μήπως ή τριγύρω ; Κοίτα είσαι 15 χρονών και δεν έχεις ακόμα σταθερό κύκλο , όπως και εγώ που είμαι 23. Καμιά φορά η περίοδος καθηστερή για διάφορους λόγους . Π.χ ορμονικές διαταραχές , κακή διατροφή , άγχος , στρες , ψυχολογικά προβλήματα , απότομη αλλαγή καιρού . Μην αγχώνεσαι αν δεν σου έρθει την ίδια μέρα. Επειδή είσαι μικρή να προσέχεις με το σεξ . Πάντα να χρησημοποιείται προφυλακτικό , μη το κάνεις χωρίς . Βλέπεις είναι πολλές οι αρρώστιες και οι μολύνσεις και με την υγεία μας δε παίζουμε. Σου το λέω σαν μεγαλύτερη , σαν συμβουλή και όχι να σε κράξω . Ελπίζω να βοήθησα. :) Πήγαινε στο θέμα: ???ειναι αληθεια?
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 11:18 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα σας . Είμαι καινούργια στο φόρουμ ! Και βλέπω επιτέλους βρήκα ένα φιλικό περιβάλλον. Ας γράψω τι με απασχολεί . ( Μόνο μη γελάτε ) Εδώ και 5 μήνες έχω ελεύθερη σχέση με κάποιον. Από την αρχή αυτός που ξεκαθάρισε πως θέλει ελεύθερη σχέση και εγώ είπα όκ , το σεβάστηκα . Πέρα ό,τι κάνουμε σεξ , βγαίνουμε έξω που και που για ποτό, για βόλτα ... αλλά χωρίς καμιά δέσμευση . Με τον καιρό εγώ τον είχα ερωτευθεί , αλλά ήξερα είναι ερωτευμένος με άλλη έτσι κ αλλιώς δεν είχα ελπίδα. Ε στο τέλος που πέρασε η τρέλα χαχαχ. Μου είχε πει και δεν είναι ερωτευμένος πλέον μαζί της Υ.Γ Σας τα γράφω αναλυτικά γιατί ίσως έχει σημασία . Πριν κάποιες μέρες βρέθηκα με έναν πρώην μου και καταλήξαμε στο κρεβάτι .. Στον άλλον , του είπα ό,τι βρέθηκα με τον πρώην μου και το κάναμε ( Ξέρω βλακεία μου, και ότι αυτά δε λέγονται ) Ο άλλος μόνο που δεν με έβρισε , τσαντίστικε πολύ . Γυρνάει και μου λέει " Άσχετα που δεν έχουμε κάτι, δε θέλω να πας με άλλους " και λέω "Συγγνώμη ?" Λέει έχει κάποιες αρχές και μπλα μπλα . Νευρίασα και του είπα, αν με ήθελες αποκλειστικά για σένα θα έκανες σχέση μαζι μου .. Κια είναι τώρα θυμωμένος .... Μπορεί αν μη έχουμε σχέση αλλά μου φαίνεται δείχνει ενδιαφέρον ... Μου λέει μη ντύνεσαι προκλητικά , τι είναι αυτός και σου σχολιάζει έτσι στο φεισμπουκ και τέτοια . Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται ... Α και το κερασάκι της τούρτας ήτανε όταν του είπα " Εσύ έχεις πάει με άλλη ? " Και απαντάει " Τι σημασία έχει " και λέω "πως δεν έχει " απαντάει " δεν έχω πάει , δεν ασχολούμαι". Στο τέλος του είπα " Ε, κάτσε ρε φίλε , δε γίνεται να έχεις την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο ." Πήγαινε στο θέμα: Δε μπορεί να έχει την πίτα ολόκληρη.. |