Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 13:14 @Sex
Μια χαρά είσαι μην αγχώνεσαι είπαμε δεν μετράει το μέγεθος αλλά πως να το χρησιμοποιείς! LittleMonster δεν θέλω να γίνομαι αδιάκριτη, αλλά πως έγινες moderator; Πήγαινε στο θέμα: ειναι φισιολογικο?
Μήνυμα στις 11/5/2012 στις 21:15 @Διάφορα
ποια είναι η διαδικασία για την ίδρυση ενός πολιτιστικού συλλόγου;;
Πήγαινε στο θέμα: Πολιτιστικός Σύλλογος
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 20:49 @Sex
Όσο για το αν χρησιμοποιώ τον κώλο μου για πρωκτικό, ναι το κάνω. Δεν έχεις καλό μάτι, όντως δεν είναι ανοιχτός!
Πήγαινε στο θέμα: Αγόρια Και Οπίσθια
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 20:47 @Sex
1) Η φωτογραφία δεν είναι ψεύτικη να τελειώσει κάποτε αυτό το θέμα μην δείτε τίποτα καλό αμέσως είναι Fake. 2) Δεν είναι επεξεργασμένη με κανένα πρόγραμμα πόσο μάλλον μ'αυτά που ανέφερες παραπάνω διότι δεν ξέρω ούτε καν πως λειτουργούν. 3) Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο βλακώδες άτομο να ανοίξει ολόκληρο θέμα ανούσια (όπως είπε παραπάνω και μια συμφορουμίστρια). Το θέμα κλείνει εδώ! Πήγαινε στο θέμα: Αγόρια Και Οπίσθια
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 19:20 @Sex
Φίλα την στο λαιμό με πάθος, αυτό αρέσει πολύ στα κορίτσια. Επίσης σιγά σιγά άρχιζε να της βάζεις δαχτυλάκι...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την ανάψω?
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 18:57 @Sex
Η εικόνα του πόστ δεν είναι fake κόφτο.
Μήνυμα στις 7/5/2012 στις 10:06 @Sex
Μου φαίνεται πως με έχετε παρεξηγήσει...
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 23:58 @Sex
συγνώμη γιατί να σας τρολάρω;
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 15:04 @Κλάψιμο
Το site είναι αυστηρά anti-community δηλαδή απαγορεύονται οι γνωριμίες μεταξύ των μελών. Σορρυ Πήγαινε στο θέμα: δυσλεξια
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 14:27 @Sex
Σ'αυτά δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη.Εφόσον ντρέπεσαι το κάνεις, όπως αισθάνεσαι εσύ.
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι και τον κρύβο |