Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 00:56 @Θ. Κλημεντίνη
Μου είπε ότι θέλει να μείνουμε φίλοι.Και δίκιο έχει ευχάριστο όλους σας καληνύχτα!
Πήγαινε στο θέμα: Apelpistika
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 00:54 @Μηχανήματα
Νομίζω πως λέγεται RemoveWAT
Πήγαινε στο θέμα: Windows 7 (Αναβαθμιση απο vista)
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 00:45 @Διάφορα
Πείτε το όνομα σας τι σας αρέσει από που είστε κι ότι άλλο νομίζετε σωστό
Πήγαινε στο θέμα: Ας γνωριστούμε
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 00:38 @Θ. Κλημεντίνη
Paidia arxise na mou leei an tin agapo (tin ipoti8emeni pou pragmatika einai auth) kai an me agapa (fainotan apo ligo pio prohgoumenes siitiseis oti eixe katalabei oti htan auth) mou elege oti an tis ekana kati kako (tis ipoti8emenhs) oti oi oi gynaikes de gyrnanai sautous pou tous ponane .... ego tis eksigisa pos exo metaniosei kai leipamai giauto pou egine...... kai alla... Loipon ti lete gia ola auta? Πήγαινε στο θέμα: Apelpistika
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 23:43 @Μηχανήματα
Προτείνω να πας και να κατεβάσεις από το pirate bay "κραcκαρισμενα" windows 7
Πήγαινε στο θέμα: Windows 7 (Αναβαθμιση απο vista)
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 23:35 @Διασκέδαση
Φιλε εγώ θα της έπαιρνα ένα κολιέ σε μεταγιόν στιλ η μια μπλούζα
Πήγαινε στο θέμα: Δωρο σε φιλη
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
Tzifos paidia. Anebaze kati tragoudia erotika sto fb kai tofere i sizitisi na mou pei gia pion ta anebazei kai mou leei : "De leo to kratao gia mena.." 'Einai kalo paidi.." kai mou edose metaforika th xaristikh bolh legontas mou : "Esu paizei kamia?" Alla de peirazei h zoh sinexizetai kai exo akoma xronnia mprosta mou . Opos elegan kai oi palioi "Το μοναστήρι νάναϊ καλά και από καλογήρους έχει ο θεός"
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:41 @Θ. Κλημεντίνη
To Apofasisa to bradi ths kuriakhs twn eklogwn pou tha exei to megalitro fegari tou xronou tha tis po na er8ei kapou p.x. palia paidikh xara kai na tis miliso.
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
Zhtw kai pali Sygnomi pougrafw greeklish epeidh den kserw pos mpainoun sto unix.H apanthsh sou einai oti akribos skopeua na kano alla fobamai.fobamai thn antidrash ths kai an pei oxi tha to mathei olo to xorio(apo apo paidia) giati den eimaste kai terastio xorio.oi filoi mou mou lene " Misi ntropi dikia sou kai misi dikh ths"
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:09 @Κλάψιμο
Καλησπέρα παιδιά.πρώτα από όπλα Συγγνώμη που γράφω greeklish αλλα δε ξέρω πως να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες στο unix.Λοιπόν,είμαι 15 και πριν από 1,5 χρονια τα είχα με μια κοπέλα(παρα πολύ όμορφη , σεμνή και με καλο χαρακτήρα) Δυστυχώς χωρίσαμε μετά από παρότρυνση άπιστου όπως αποδείχτηκε φίλου που την γούσταρε και ζήλευε.(αλλα καλός @# είμαι και go)ο χωρισμός μας ήταν μεγάλο πλήγμα "γιαυτην"(έκλαιγε 1 βδομάδα).Το καλοκαίρι που μας πέρασε άρχισα να τη βλέπω πάλι ερωτικά.Αυτή αρνήθηκε να κάνει σχέση μαζί mou μιας και απότι έμαθα ήθελε κάποιον άλλο.Τον Οκτώβρη τα έφτιαξε με ένα από τα πιο κακόφημα παιδιά του χωριου μου.(Καπνίζει βλάσφημα τον Χριστό και την Παναγια και αλλα πολλά)τελικά δεν άντεξε μαζί του πάνω από ένα μηνα.Αλλα φοβάμαι ότι την επηρέασε.Τις Τις τελευταίες μέρες αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω και να της ζητήσω συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά μου... Αυτή είπε πως της αρέσω αλλα δε θέλει να κάνει σχέση μαζί μου.Φανταστικά πως ο λόγος ήταν πως φοβόταν μην την ξαναπληγώσω τόσο άσχημα.Αλλα σας υπόσχομαι ότι έχω ωριμάσει ειλικρινά.χτες στην εκδρομή με το σχολειό m έλεγε συνεχεια Γεια με ένα τρόπο p φαινόταν να κρατα uponoumeno.sto φροντιστήριο των αγγλικών άρχισε να με γαργαλάει σα να θέλει να παίξουμε. Ρε Παιδιά τι να κάνω?!?! A και έχω άκουσεi κάτι πως μπορεί να γουστάρει και κάποιον πολύ μεγαλύτερο τις που κάνει παρέα με τον θείο της ο οποιος μπορεί και να ενδώσει (είναι κάπου 24) . Αυτό ομόλογο πως αν είναι αλήθεια δε το περίμενα από αυτήν. Ευχάριστο προκαταβολικά.
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια παιδιά |