Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 20:45 @Sex
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΣΤΥΘΟΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΥΛΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Μ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ. ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΞΥΡΙΣΤς ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΤΙ ΠΡΩΤΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 23:04 @Sex
αφου σου εχει πεταξει πρεπει να πεταξεις κ συ σιγα σιγα
Πήγαινε στο θέμα: Πότε ρωτάω αν το έχει κάνει?
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 23:01 @Sex
ποτε δεν ειναι νωρις. απλα να τις το φερεις απεξω απεξω με τροπο και διακριτικα. ωστε να μην φανεις λιγουρης ;) Πήγαινε στο θέμα: Πότε ρωτάω αν το έχει κάνει?
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 00:21 @Sex
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ....ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΥΤΟ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΕ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΥΛΩΣΗ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙ ΥΡΓΑ ....ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΠΕΡΜΤΩΣΗ? Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΗ
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 22:53 @Sex
Παιδια σας ευχαριστω πολυ πηστευω οτι καταλαβα..... :D
Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 23:24 @Sex
Κατι εχω ακουσει οτι η γυναικα φτιαχνεται παλυ αμα της πειραζεις τν κλειτοριδα ισχθει?? κ πως θα καταλαβω οτι ειμαι στο σωστο μερος? Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 23:16 @Sex
γεια σας παιδιά...ειμαι 16 χρονών κ τα έχω μ μια κοπέλα....κ λέμε να προχωρήσουμε σιγά σιγά....κ θέλω να μάθω πως μπορώ να την ανάψω πλ ώστε να γίνει κάτι γτ είναι λίγο δύσκολη... ακούω σχόλια.. ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ |