Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 21:58 @Flame
Αν εισασταν αστεγοι και πεινουσατε και δεν ειχατε να φατε,να κοιμηθιτε,να πλυθητε και μαθαινατε οτι δινουν στους πακιστανους φαγητο απο κετερινγκ,στεγη,ψηχαγωγια,καθαρα ρουχα και αλλα πολλα τι θα κανατε????Η χρυση αυγη ειναι ανοιξη τις ελλαδας ειναι η ελπιδα και οσο για αυτα που βλεπω οτι λετε ειναι κριμα και τετοια καλοοο θα ηταν να απελαστουν και να φυγουν για τις χωρες τους!!!!ολα αυτα που βλεπετε που κανουν τωρα ειναι προεκλογικα δηλαδη μπαρουφες!!!!το λεω σε ολους οταν θα μπαινουν στα σπιτια σας οι ξενοι (αλβανοι-πακιστανοι κλπ...)και θα σας σκοτωνουν για 30 - 40 ευρω τοτε θα τα πουμε με ολους σας τι θα λετε!!!οταν θα βγαινουν στους δρομους τα παιδια σας και θα τα σκωτονουν για το κινιτο τους η για 5 ευρω τοτε θα δουμε!!!!οταν οι υπουργοι θα σας στερουν τη δουλεια και θα στελνουν τα χαρατσια καθε μερα και δεν θα μπορειτε να κανετε οικογενεια και γενικα τιποτα το ξαναλεω θα δουμε!!!!αν βγει η χρυση αυγη θα δειτε διαφορα σε πολλα πραγματα που ολα αυτα τα χρονια δεν τα επιτρεπανε πουθενα!!!!αλλα γενικα η χρυση αυγη θα κανει πολλα αν βγει παρα πολλα και για εμενα χρυση αυγη για παντααααααα γιατι πιστευω πως ειμαι ελληνας και δεν ειναι κανενας απο τους ξενους αδερφος μ!!!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ!!!1
Πήγαινε στο θέμα: χρυση αυγη
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 21:56 @Flame
Αν εισασταν αστεγοι και πεινουσατε και δεν ειχατε να φατε,να κοιμηθιτε,να πλυθητε και μαθαινατε οτι δινουν στους πακιστανους φαγητο απο κετερινγκ,στεγη,ψηχαγωγια,καθαρα ρουχα και αλλα πολλα τι θα κανατε????Η χρυση αυγη ειναι ανοιξη τις ελλαδας ειναι η ελπιδα και οσο για αυτα που βλεπω οτι λετε ειναι κριμα και τετοια καλοοο θα ηταν να απελαστουν και να φυγουν για τις χωρες τους!!!!ολα αυτα που βλεπετε που κανουν τωρα ειναι προεκλογικα δηλαδη μπαρουφες!!!!το λεω σε ολους οταν θα μπαινουν στα σπιτια σας οι ξενοι (αλβανοι-πακιστανοι κλπ...)και θα σας σκοτωνουν για 30 - 40 ευρω τοτε θα τα πουμε με ολους σας τι θα λετε!!!οταν θα βγαινουν στους δρομους τα παιδια σας και θα τα σκωτονουν για το κινιτο τους η για 5 ευρω τοτε θα δουμε!!!!οταν οι υπουργοι θα σας στερουν τη δουλεια και θα στελνουν τα χαρατσια καθε μερα και δεν θα μπορειτε να κανετε οικογενεια και γενικα τιποτα το ξαναλεω θα δουμε!!!!αν βγει η χρυση αυγη θα δειτε διαφορα σε πολλα πραγματα που ολα αυτα τα χρονια δεν τα επιτρεπανε πουθενα!!!!αλλα γενικα η χρυση αυγη θα κανει πολλα αν βγει παρα πολλα και για εμενα χρυση αυγη για παντααααααα γιατι πιστευω πως ειμαι ελληνας και δεν ειναι κανενας απο τους ξενους αδερφος μ!!!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ!!!1
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 21:36 @Sex
Αλλα για αυτο που φενεται σαν να εχει ξεφλουδισι?????ειναι κατι??
Πήγαινε στο θέμα: αναγκη μεγαλη
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 16:33 @Sex
οταν την τεντωνο η μου σηκωνετε φενονται πολλοι σιγουρα ειναι θηλακες?αααα και κατι αλλο οταν ανοιγω το κεφαλι και τραβαω το δερμα κατα κατω οπωσ στιν μαλακια εχω ενα σημειο που φενεται λες και εχει ξεφλουδισει τι να ειναι αυτο?????
Πήγαινε στο θέμα: αναγκη μεγαλη
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 02:08 @Sex
Να χρισημοποιησις μηχανη ηλεκτικη{οπως αυτη που κουρεβομαστε}και να ξεκινισης σιγα σιγα με τις σκαλες που διαθετι και μετα μπορισ και χωρις σκαλες αλλα θελει προσοχη μην κοψης(γρατζουνισεις) κατι χρισιμο!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 02:01 @Sex
γεια σας παιδια με λενε νικο και εχω ενα προβλημα με το πεος εχς βγαλει κατι πολλη μικρα σπιρακια{επιφανιακα στο χρωμα του δερματος}λιγο ποιο κατω απο το κεφαλι εδω και 4 μηνες αυτα προιλθαν πιστευω απο τσιμπουκι{πιπα}αλλα μετα ξυριστικα,τα ειδα μετα απο τεσσερις μερες!!!!!καποιοι λενε οτι ειναι θηλακες??εγω που ρωτησα καποιους συγκαινεις μ ειπαν οτι κολλησα κατι επειδη το ειχαν παθει κ αφτοι αλλα εγω παντα φορουσα προφιλακτικο σε καθε επαφη π ειχα με γυναικα εκτοσ του τσιμπουκιου βαιβαια εσεις τι πιστευετε οτι εχω παθει????
Πήγαινε στο θέμα: αναγκη μεγαλη |