Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 00:26 @Sex
δεν ειναι οτι το καταλαβα τωρα απλα δεν ηξερα οτι θα μπορουσε να φταιει κατι σαν μια παθηση, η φιμωση δηλαδη. νομιζα πως ετσι ηταν σε ολους το πετσακι μεχρι που το εψαξα λιγακι. τελως παντων σας ευχαριστω πολυ ολους σας παιδια, θα κλεισω ενα ραντεβου σε ουρολογο για να βρουμε αν υπαρχει προβλημα. σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας. να ειστε καλα Πήγαινε στο θέμα: απορια για πετσακι
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 00:28 @Sex
ενταξει σας ευχαριστω πολυ απλα εχω μερικες αποριες.πρεπει να παω σε ουρολογο ετσι? και επισης ποσο περιπου θα κοστισει η περιτομη? γινεται να την κανεις στο γενικο νοσοκομειοεσω ΙΚΑ και αν ναι, ξερετε αν καλυπτουν ολα τα εξοδα? γιατι αουσα απο εναν που εκανε περιτωμη οτι πληρωσε 1500 ευρω γοα περιτομη σε εξωτερικο ιατρειο. ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: απορια για πετσακι
Μήνυμα στις 1/5/2012 στις 22:28 @Sex
γεια σας παιδια.. βλεπω πως υπαρχουν πολλα παρομοια θεματα αλλα κανενα δεν με βοηθαει στο προβλημα που εχω. καταρχας σε δυο μηνες γινομαι 17 και νομιζω πως εχω προβλημα με το πετσακι. οταν βρισκομαι σε στυση δεν φαινεται το κεφαλακι καθολου. αν τραβηξω λιγο το πετσακι μεχρι να τεντωθει φαινεται το κεφαλακι. αν παλι τραβηξω το πετσακι οσο παει, βγαινει ολο το κεφαλακι σε σημειο που το πετσακι σφιγκει το κεφαλακι κ ειναι σαν να μην πηγαινει αιμα αλλα ποναω παρα παρα πολυ και θελει πολυ ωρα σιγα σιγα να το τραβαω για να φανει ολο το κεφαλακι. επισης απο κατω το πετσακι μ φαινεται να ειναι σαν κολλημενο στο πισω μερος απο το κεφαλακι.. ετσι πρεπει να ειναι? ειναι λετε φυσιολογικο η μπορει να εχω φιμωση? Πήγαινε στο θέμα: απορια για πετσακι |