Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 19:13 @Ftou.gr admin
Και δεν ειμαι ενηλικη ειμαι 15 απλως δεν ηξερα αν επιτρεπεται 18 και κατω γιαυτο εβαλα ψευτικη ημερομηνια..sorry..
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορω ν σβησω δημοσιευση απο το forum
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 19:11 @Ftou.gr admin
aaaa okay τωρα διαβασα το προηγουμενο μηνυμα
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 19:07 @Ftou.gr admin
Και πως θα τους πω να το σβησουν?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 19:02 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι, μιλα της και πες της τι νιωθεις , οτι εχεις αλλαξει πραγματικα και οτι δεν προκειτε να την ξαναπληγωσεις..αλλα καλη ιδεα θα ηταν να αρχισετε να κανετε παρεα και να μιλατε και να ερθετε πιο κοντα και να την κανεις να σε εμπιστευεται , να σου μιλαει και μετα ολα θα ερθουν αρκει να της δειξεις τα αληθινα σου αισθηματα..ετσι με αυτον τον τροπο θα σε δει με αλλο ματι..θα αρχισει να σου μιλαει για την ζωη της(ως φιλη παντα-στην αρχη)για τα προληματα της κλπ κλπ και θα της λες και εσυ(αλλα δεν θα δειχνεις οτι θες να τα ξαναφτιαξετε-φαινεται λιγο απελπιστικο)και τελως οπως ειπαμε θα σε δει με αλλο ματι και θα καταλαβει οτι εχεις αισθηματα και αφου περασει λιγος καιρος και εισαι σιγουρος,θα της τα ξαναζητησεις και θα δειξει..Αλλα φυσικα μπορεις να αγνοησεις αυτα που λεω, γιατι μπορει να λεω και βλακειες-δεν ξερω αυτη ειναι η γνωμη μου-και να κανεις οτι αισθανεσαι,αρκει να μην την ξαναπληγωσεις...
Πήγαινε στο θέμα: Apelpistika
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 15:48 @Ftou.gr admin
δεν καταλαβενω ποιοι ειναι αυτοι..
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 15:38 @Ftou.gr admin
δηλαδη?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 15:37 @Κλάψιμο
ευχαριστω για την απαντηση θα προσπαθησω... Πήγαινε στο θέμα: Τι να του πω?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 15:06 @Ftou.gr admin
Μήπως ξερει κανεις πως μπορω να σβησω ενα θεμα που εχω γραψει?----->>>>>>>http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=13&TopicID=11223
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 14:59 @Κλάψιμο
okay προσπαθω παντως και του μιλαω αλλα ειναι δυσκολο γιατι δεν ξερω πως να τον πλησιαζω ,πως να αρχιζω ας πουμε..(σορρυ αν σε εχω ζαλησει λιγο):$ Πήγαινε στο θέμα: Τι να του πω? |