Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 12:52 @Θ. Κλημεντίνη
Υπαρχει και ευκολος τροπος ..πες οτι 6α κοιμη6εις σε εναν φιλο σου..αυτο 6α πιασει..η αν δεν 6ες να τους πεις 4εματα πες τους την αλη6εια για την κοπελα και για αυτο που ανυσηχεισ αυτο σιγουρα 6α πιασει περισσοτερο 6α εκτιμησουν που τους λες αλη6εια.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να με αφήσουν οι γονείς μου να πάω??
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 12:48 @Θ. Κλημεντίνη
α) στην φιλη που σε 6αβει πισω απο την πλατη σου πρεπει να της μιλησεις και να την ρωτησεις γτ το κανει αυτο! και να εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει να σε ζηλευει κιολας..!! β) το να εισαι λεσβια δεν ειναι κακο...εσυ το διαλε3ες και πρεπει οι αλλοι να το δεχτουν..στους γονεις σου πιστευω οτι πρεπει να το πεις οταν 6α γινεις 18 που 6α εισαι ενηλικη και 6α παιρνεισ μονη σου αποφασεισ..αν πεις στουσ φιλουσ οτι εισαι λεσβια αν ειναι πραγματικοι φιλοι 6α το δεκτουν και δεν 6α πουν τπτ...οσο για την κοπελα που γουσταρεις και ειναι και αυτη λεσβια μιλα της δεν εχεις τπτ να χασεις μπορει να γνωριστειτε να περνατε καλα και που 3ερεις ισως μια μερα ειστε και μαζι ... Πήγαινε στο θέμα: Να μαθουν τι νιωθω και τι ειμαι
Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 20:44 @Θ. Κλημεντίνη
Ποτε να μην ζητας απο ενα κοριτσι να προτιμισει εσενα απο τις φιλες..οπως και να το κανουμε δεν υπαρχει περιπτωση πρεπει να το αποδεκτεις οτι και να γινει ...
Πήγαινε στο θέμα: Προτιμά τις φίλες τις απο εμένα!?
Μήνυμα στις 28/4/2012 στις 15:49 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτα που λες ειναι βλακεεις αν αποδεκτεις αυτο που εισαι τοτε και ολοι οι αλλοι 6α το αποδεκτουν...δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι για καποιους που δεν σε 6ελουν 6α βρεις αλλους δεν ειναι πολυ δυσκολο τοσοι υπαρχουν σαν κι εσενα που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα ...δεν χρειαζεται να ντρεπεστε για αυτο που ειστε αρκει να το αποδεκτητε και αν το κανετε η ζωη ειναι μπροστα σας...για αυτο προχωρα..
Πήγαινε στο θέμα: Βρίσκομαι σε αδιέξοδο |