Μήνυμα στις 25/5/2012 στις 21:45 @Θ. Κλημεντίνη
γιατι οχι wc?
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταληξω εκει;
Μήνυμα στις 25/5/2012 στις 21:42 @Θ. Κλημεντίνη
γιατι ομως οχι wc;;;στην καφετερια πως να γινει φαση;
Μήνυμα στις 25/5/2012 στις 21:38 @Θ. Κλημεντίνη
ναι ομως ρε φιλε αν ειμαι με αλλους πως να κανω κινηση και αν μου πει οχι για βολτα;;θα γινω ρεζιλι στους φιλους μου...παντωσ απο φβ μου ειπε οκ για καφε...
Μήνυμα στις 25/5/2012 στις 20:46 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπεραα σας...σε λιγες μερες θα συναντηθω με μια που την εχω δει απο κοντα αλλα δν εχουμε γνωριστει ..θα συναντηθουμε σε μια καφετερια αλλα θα ειναι και κατι φιλοι μου εκει και κατι φιλες της....αφου γνωριστουμε και ολα αυτα...πωσ θα καταληξω στη φαση μαζι της τι να κανω για να δω αν θελει να φασωθουμε πως να της δειξω οτι εγω θελω να φασωθουμε....για φαση μπορουμε να παμε και κατω στην WC αλλα το θεμα ειναι πως να καταληξω στη φαση γιατι μπροστα θα ειναι και οι φιλοι μου..σας παρακαλωω...βοηθεια.. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ... Πήγαινε στο θέμα: πως να καταληξω εκει;
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 21:15 @Sex
Καμια αλλη αποψη;;μην παω κατευθειαν για εγχειρηση...
Πήγαινε στο θέμα: Φυμωση
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 18:36 @Θ. Κλημεντίνη
ναι ομως θελω καποια λογια για ακριβως τι να πω....
Πήγαινε στο θέμα: να συστηθω
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 18:15 @Sex
παιδια εμενα που φαινεται λιγο το κεφαλακι οταν ειμαι σε στυση αλλα οταν προσπαθω να τραβηξω το πετσακι μεχρι ενα σημειο φαινεται το μισο κεφαλακι..απο εκει και περα οταν τραβαω και αλλο το πετσακι ποναει ....εχω φιμωση;;
Πήγαινε στο θέμα: Φυμωση
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 18:08 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερααα..σε λιγες μερες θα βγω για καφε με μια απο φεισμπουκ και την εχω δει απο κοντα απλα δεν ετυχε να μιλησουμε...αφου ειμαστε στην καφετερια με τουσ φιλους και ερθει αυτη θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως να της πωωω.....με λενε βαγγελη;;;τι ακριβως;;βοηθεια...
Πήγαινε στο θέμα: να συστηθω
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 10:53 @Διάφορα
καλημερα εχω ενα τζιν με λεκε απο μελανι οχι πολυ λιγακι στην τσεπη και το εχω πλυνει 2-3 φορες αλλα τιποτα σημερα ειδα στο ιντερνετ και εβαλα και γαλα και οδοντοκρεμα και λακ αλλα τιποτα...τι αλλο να μου προτεινετε??να το πεταξω;;;
Πήγαινε στο θέμα: λεκες απο μελανι |