Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 23:19 @Flame
πως να γινεις ποζερι? οχι μην το κανεις αυτο..! Ειναι τραγικο να θες να γινεις κατι αλλο. Να εισαι ο εαυτος σου και οχι κατι ψευτικο. Μην ακολουθεις την μαζα. Ολοι ντυνονται το ιδιο και δεν ξεχωριζεται καθολου ο ενας απ'τον αλλο. Ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του μοναδικο style. Τις δικες του μοναδικες αποψεις! Ασχετα που τωρα ολοι θελουν να το παιζουν καποιοι. Η ποζερια δεν εχει καμια σχεση, επισης, με το ποσο "in" εισαι. Μπορεις να εισαι μες στη μοδα με το δικο σου style. Και αν οι φιλοι σου ειναι αυτοι που σου προτειναν να κανεις κατι τετοιο,τοτε δεν ειναι πραγματικοι φιλοι. Οι πραγματικοι φιλοι σε θελουν ετσι οπως εισαι. Σε συμβουλευω λοιπον να ψαχτεις μεσα σου και να βρεις το δικο σου style! Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω ΠΟΖΕΡΙ......πως???
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 20:24 @Sex
Δεν ειναι του γουστου μου ουτε οι πολυ λεπτοι ουτε και οι μπρατσαραδες! προτιμω κατι ενδιαμεσο!
Πήγαινε στο θέμα: κορίτσια προτιμάτε μπρατσαραδες ή λεπτοκα
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 20:20 @Διάφορα
Εγω καπνίζω PRINCE μαλακά. Προσπαθώ να το ελλατώσω, γιατι έκανα περίπου ενα πακετο ανά 2 μέρες, κανοντας 1-2 το πολύ την ημέρα!
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 16:15 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σας! Μολις εκανα εγγραφη στο site.Θα μπω κατευθειαν στο θεμα..Ειμαι δευτερα λυκειου και θελω απ'την δευτερα γυμνασιου να κανω τρυπα στην γλωσσα. Δεν το ειχα αναφερει καν στους γονεις μου τοτε γιατι ηξερα οτι δεν θα με αφησουν, επειδη ημουν μικρη! Τωρα ομως που ειμαι 17..καθε μερα το σκεφτομαι, και ειμαι απολυτως σιγουρη οτι θελω να τη κανω! Αποφασισα να τους κανω μια συζητηση. Η ιδεα δεν αρεσε καθολου στους γονεις μου και ιδιαιτερα στον πατερα μου. Μου αιτιολογηθηκε οτι δεν του αρεσει και να μην το επιχειρησω (ειναι λιγο οπισθοδρομικος). Θελω ομως να τους αλλαξω γνωμη, με ωριμα και σωστα επιχειρηματα, γιατι δεν βρισκω κανεναν λογο να μου το απαγορευουν. Η ιδεα να παω να την κανω χωρις την συγκαταθεση τους δεν μου αρεσει γιατι θα νιωθω πολυ αβολα οταν θα μιλαω μαζι τους. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Σας ευχαριστω πολυ! :)
Πήγαινε στο θέμα: Τρυπα στην γλωσσα! |