Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 01:21 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον χρειαζομε τι βοηθεια σασ στην επιλογη δωρου εχω εναν φιλο που εχει γενεθλια και θελω να του παρω κατι φθηνο και χρησιμο..αλλα και ωραιο ταυτοχρονα τι μπορει να ειναι αυτο και πιο ειναι το καταλληλο δωρο για αντρες...μια μπλουζα ; ισως κατι για το αυτοκινητο ; ειλικρινα εχω μπερδευτει..
Πήγαινε στο θέμα: Καταλληλο δωρο
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 22:10 @Sex
εχεις ενα δικιο αλλα δεν θελω να φανω ξενερωτη στα ματια του
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 21:37 @Sex
μα δεν με ακουει ποτε...κανει πως δεν καταλαβενει οταν τουμιλαω για προφυλακτικα και τα εχω δοκιμασει ολα και παντα λεει πως ξεχναει να παρει :/
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 23:42 @Sex
εχω ανχωθει παρα πολυ...επειδη το αγορι μου αποφευγει τα προφιλακτικα δεν του αρεσουν καθολου...και αυτην την φορα αργισε να βγει και εχω την εντυπωση πως τα μυσα του εφυγαν μεσα :/
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 23:40 @Sex
σας ευχαριστω πολυ τα τραγουδια ειναι πολυ ωραια που μου προτινατε :)
Πήγαινε στο θέμα: στριπτιζ
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 02:27 @Sex
ειναι φυσιολογικο οταν εισαι έγκυος να εχει περιοδο τους πρωτους μηνες?
Μήνυμα στις 22/4/2012 στις 18:34 @Sex
ειναι απολυτωσ φυσιολογικο το ειχα διαβασει απο μια σελιδα στο ιντερνετ γιατι το ειχα παθει και εγω..υπαρχει μεγαλος κυνδινος να μεινει μια κοπελα εγκυος απο τα υγρα...για να το κανετε αφοβα μπορω να σου πω ενα κολπο με το οποιο η κοπελα σου θα μετραει τισ πιο γονιμες μερες τησ για να αποφευγετε την επαφη χωρισ προφηλαξη θα τισ πεισ να μετραει 10 μερες απο την μερα πουυ ξεκιναει η περίοδος μετα την δεκατη μερα αρχιζουν οι γονιμες μερες μεχρι την 17 μερα 18 μερα η γυναικα ειναι αρκετα γονιμη μετα την 18 μερα μπορειτε να το κανετε αφοβα
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική επαφή, απορίες
Μήνυμα στις 22/4/2012 στις 17:50 @Sex
σε ευχαριστω πολυυ με βοηθησες αρκεταα
Μήνυμα στις 22/4/2012 στις 03:46 @Sex
θα ηθελα να βρω το καταληλο τραγουδι γιαυτην την δουλεια..εχω βρει μερικα αλλα θα ηθελα μερικες γνωμες..και μια ερωτηση σας αρεσει η κοπελα που το κανει να φοραει κατι ιδιαιτερο πχ. στολη νοσοκόμας θα σας αναβε περισσοτερο ? η μηπος καπιο ιδιαιτερο εσωρουχο οπως για παράδειγμα ζαρτιέρες?
Μήνυμα στις 22/4/2012 στις 03:33 @Sex
ωραιααα! σας ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι βοηθεια |