Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 22:41 @Flame
Σε εμένα έχει συμβεί το εξής : ενώ είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν κοιμάμαι εμφανίζεται μία σκιά. Αρχικά η σκιά αυτή έχει σχετικά λεπτό σώμα στο κάτω μέρος ενώ το άνω μέρος έχει μεγαλύτερη έκταση. Τη στιγμή που εμφανίζεται αυτή η σκιά νιώθω τα πόδια μου να ακινητοποιούνται. Καθώς αυτή πλησιάζει νιώθω σαν να αυξάνεται ο όγκος της και ακινητοποιεί το υπόλοιπο σώμα μου στεκόμενο ακριβώς από πάνω μου. Φυσικά εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ ούτε να μιλήσω. Έχω παρατηρήσει ότι για να φύγει πρέπει είτε να πω κάτι από μέσα μου...όπως μία προσευχή είτε να ακούσει κάποια φωνή άλλου ανθρώπου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σου δίνει την αίσθηση ότι θέλει να πάρει τη ζωή σου...δεν ξέρω βέβαια αν όντως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Επιπλέον δεν ξέρω αν αυτή η σκιά είναι η μώρα..εγώ μέχρι τώρα , χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποιο στοιχείο, πιστευα ότι η σκιά αυτή είναι γένους αρσενικού. Πάντως θα ήθελα να κατανοήσω την ύπαρξη αυτής της οντότητας..είναι όντως δημιουργία του μυαλού μου ή κάτι υπαρκτό; Πήγαινε στο θέμα: η μόρα? |