Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 00:36 @Sex
<<Απόφευγε την απόλαυση που φέρνει λύπη>> -Σολων- Που πατε χωρις προφυλακτικο?Διαβαστε λιγο αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και τηρηστε αυτα τα σοφα που εχουν πει.Η ζωη σας θα ειναι ηρεμη χωρις αγχη για πιθανα προβληματα. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν τελείωσα μέσα της.
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 00:27 @Sex
μην μασας μεγαλε αυτο ειναι το φυσιολογικο,οι ανδρες στα αποδυτηρια να ειναι γυμνοι σε τετοιους χωρους.Πιστεψε με μονο εσυ θα το σκεφτεσαι ετσι.Οι αλλοι αν σε δουν γυμνο δν θα αρχιζουν να σε κοιτανε σαν να εισαι εξωγηινος.Και γω τη 1η φορα ετσι ηταν αλλα καταλαβα οτι αυτο που σκεφτομαι ειναι χαζο και τριγυρναω γυμνος κανονικοτατα.Μην σε απασχολει αυτο πανε κανε ντουσ γυμνος,αλλαξε κανονικα ρουχα κλπ.
Πήγαινε στο θέμα: κοινα ντουζ στα αποδυτηρια
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 22:32 @Sex
Εγω απο οσο γνωριζω αυτο επιτυγχανεται οταν η γυναικα ερθει σε οργασμο.Δν μπορουν ολες να βγαλουν υγρα.Μερικες ερχονται σε οργασμο χωρις υγρα.Καποιες υγραινονται και καποιες αλλες βγαζουν συντριβανια.Αυτες ομως που βγαζουν συντριβανια τις εχω δει μονο σε τσοντες συνεπως πολυ πιθανο αυτο το συντριβανι απο υγρα να ειναι καποια επιδραση απο τις ουσιες που παιρνουν πριν το γυρισμα.Ουτε προσωπικα ουτε απο γνωστους εχω ακουσει για τυναγμα υγρων απο κοπελα.
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια εκσπερματωση
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 17:44 @Sex
Καλα πλακα μας κανεις ρε μεγαλε που ανεβασερς το ποστ?Ειναι δυνατον για ενα τετοιο θεμα να ντρεπεσαι?Σιγα και τι το κακο εχει αυτο?Τσοντα με τετοια πουτσα δν εχεις δει ποτε σου?Εδω σε τσοντες παιζονται και συ φοβασαι να πας με κοπελα?Και τι φοβασαι οτι θα σ πει? "δν σ κανω στοματικο μην αρχιζει και ξεβαφει?" Ασε τα χαζα γτ αυτα δν ειναι προβληματα ωστε να πηγαινεις πισω στις σχεσεις σ με τα κοριτσια. Δν ειναι καν θεμα!!!!Cool συνεπως και απολαυσε αυτο το ωραιο πραγμα που λεγεται σεξ. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 19 και δεν εχω κανει σεξ ακομα
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 15:11 @Sex
Αν βγαλεις ΟΛΑ τα ουρα τοτε καμμια σταγονα δν φευγει στο εσωρουχο αν χρησιμοποιηθει χαρτακι Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι και κατούρημα
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 22:24 @Sex
Βασικα τι εννοεις μιλουσε?Αν ειχει συχνες επαφες κλπ ποιος ο λογος που τον συγχωρεσες και ειστε μαζι?Η εισαι μαζι ή δν ειστε.Απλο.Τωρα απο το να καθεσαι να αναλωνεσαι αν συνεχιζει και μιλαει ή αν δν ισχυει περιττο πραγμα για μενα,τζαμπα χαλας το χρονο σου εφοσων προηγηθηκε ενα τετοιο περιστατικο.
Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω να το καταλαβω
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 22:19 @Sex
Επειδη σε βλεπω πολυ αγχωμενη και ειδα και για κατι...γοβες!! που αναφερεις.Λοιπον θα σ πω να χαλαρωσεις λιγο.Ασε τις γοβες κατα μερος,γοβες φορανε στα μπουρδελα οι πουτανες και οταν βγαινετε στα κλαμπ για διασκεδαση.Αν μιλαμε για σοβαρη σχεση να εισαι απλα προσεγμενη,δν θελει τπτ αλλο.Δν κανουν τα εσωρουχα τη γυναικα αλλα η γυναικα κανει τα εσωρουχα.Αυτο το εχετε παραλειψει τα θηλυκα και ειναι πολυ κακο.Να εισαι απλα προσεγμενη και περιποιημενη.Τωρα αν ο αλλος ειναι βλακας και διαμαρτυρηθει γτ δν πηρες καμμια γοβιτσα ή καμμια ζαρτιερα για να τον υποδεχτεις τοτε λυπαμαι που στο λεω αλλα δν αξιζει να τον εχει διπλα σου,εφοσων σεβεσαι τον εαυτο σου παντα...
Πήγαινε στο θέμα: γυναικεια εσωρουχα!
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 22:14 @Sex
Δν θα σταθω στην αποψη του γτ τα μικρα κοριτσια φορανε στρινγκ αλλα εφοσων δν το φορανε για προκληση δν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να το φορανε εφοσων δν θα φαινεται οπως τουλαχιστον επιδιωκουν.Προσωπικα επειδη περασα απο αυτη την ηλικια κανενα κοριτσια που φορουσε στρινγκ δν επεδιωκε να το κρυψει αλλα να το δειξει.Υπαρχει και η περιπτωση να τις βολευει μερικες σε καποιες συζητησεις που εχω κανει με κοριτσια αλλα δν μπορω να προφανως να αιτιολογισω ολες που φορουν στρινγκ με αυτη τη δικαιολογια.Αφηστε που τα στρινγκ απο οσο ξερω ειναι επικινδυνα για την υγεια να φοριουνται συνεχεια.Οταν ειναι να βγουνε με το αγορι τους ναι αλλα απο εκει και περα το συνεχες μπορει να προκαλεσει προβληματα.Αυτο μ το εχει πει μια φιλη η οποια εχει ρωτησει ειδικο.
Πήγαινε στο θέμα: String
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 22:08 @Sex
Ειναι αυτο που σ ειπα.Η 1η ματια,η εμφανιση δλδ παιζει πρωταρχικο ρολο για να προσεξει καποιος ενα θηλυκο.Σαφως ομως η εμφανιση εινα κατι το υποκειμενικο καθως διαφορετικα αρσενικα,διαφορετικα και τα γουστα.Απο εκει και περα η εμφανιση απο μονη της δν μπορει να κρατησει ενα αρσενικο.Μιλαω για την μειοψηφια των σημερινων αρσενικων που δν επιζητανε μια σοβαρη σχεση αλλα να πηδηξουν και φυγουν.
Πήγαινε στο θέμα: Προσωπικοτητα VS Προσωντα
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 21:36 @Sex
Τα προσοντα για μενα ειναι υποκειμενικα για καθε αρσενικο.Πχ καποιοι θεωρουν προσον το πολυ μεγαλο στηθος,αλλοι οχι.Οπως και για τον κωλο.Οπως και γενικα για σημεια του σωματος.Το θεμα ειναι η αναλογιες στη γυναικα,αυτο μετραει.Απο εκει και περα σιγουρα πρεπει να ειναι προσεγμενη σε λογικα πλαισια και σε καμμια περιπτωση απεριποιητη για να τραβηξει τη προσοχη μου.Απο εκει και περα αν δω οτι εχω να κανω με κανα ντουγανι στο μυαλο ας ειναι και το σουπερ θηλυκο,δν παιζει να δειξω περαιτερω ενδιαφερον. Μιλωντας γενικα για αρσενικα παντως αυτο παιζει αναλογα για το τι ψαχνει ο καθενας.Αν απο προσωπικοτητα και χαρακτηρα δν λεει και πολλα αλλα απο εμφανιση σκιζει τοτε το σιγουρο ειναι οτι η πλειοψηφια των αρσενικων ειναι οτι θα την θελουν απλα για να περασουν καλα στο κρεββατι.Αν εχει χαρακτηρα και μειονεκτει καπως στην εμφανιση εκει παει σε κατι σοβαρο για οποιον τη πεσει σε τετοιο θηλυκο και φυσικα δν λεω οτι αυτο ειναι ο κανονας καθως υπαρχουν και οι "σαβουρογαμιαδες" που ο,τι θηλυκο κινειται ειναι στοχος για πηδημα και μονο. Πήγαινε στο θέμα: Προσωπικοτητα VS Προσωντα |