Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 00:21 @Sex
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.αλλα με φοβιζουν αυτα μην γινουν χειροτερα και στο τελος κανουμε και πιατσα....ναι γιατι ωμος να καυλωνω οταν ντινομε σαν καριολα μπωρει να μου το πει κανεις?και γιατι να θελω να βαζω δακτυλα και αντικειμενα μεσα στον κωλο και τακουνια ψηλα ενω δεν ειναι πουστια αυτα που κανω ωπος μου λετε?και τι ειναι το φετιχ και γιατι να αρεσει σε εναν αντρα κατι τετοιο....αν ειμαι ακομα αντρας με τις μαλακιες που κανω
Πήγαινε στο θέμα: ΕΙΜΑΙ ΛΟΥΓΡΑ ΑΡΑΓΕ?
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 02:02 @Sex
συγνωμη για τα κεφαλαια τωρα το ειδα? δεν ξερω απο φορουμ τωρα το καταλαβα που το εγραφε επανω
Πήγαινε στο θέμα: ΕΙΜΑΙ ΛΟΥΓΡΑ ΑΡΑΓΕ?
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 01:42 @Sex
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΩΝΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΛΣΟΝ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΕΝΞΕΛΕΝΚΤΑ ....ΕΡΕΘΙΖΟΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΝΧΟ... ΤΟ ΣΙΧΕΝΟΜΕ ΑΥΤΟ....ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΧΕΝΟΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΙΑ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ.
Πήγαινε στο θέμα: ΕΙΜΑΙ ΛΟΥΓΡΑ ΑΡΑΓΕ? |