Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 20:21 @Ftou.gr admin
Γεια σας,θα ηθελα να συγχαρω τους διαχειριστες,γιαυτην τιν ομορφη ολοκληροτικη αυτη κοινοτητα ,με τους όρους που τρέχει ,εχει το αποτελεσμα να μας βοηθα όλους χωρις να φοβομαστε την γνωμη του καθενους και που κρατιεται σε ενα επιπεδο.! Απλως την λατρευω αυτη την ιστοσελιδα κακο είναι??? Πήγαινε στο θέμα: Θα ηθελα να συγχαρω το Φτου!
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 21:47 @Κλάψιμο
τι να σου πω,ξερεις γιατι συνηθως συμβαινει αυτο?Ειμαι αγορι και πιστευω πως αυτη ειναι η εξης αιτιολογια. Σε αγαπαει παρολο που εκανε αυτο,απλως καποια στιγμη ο ανθρωπος δεν αντεχει αλλο να ποναει και ξεδωσε σε αυτο,εχεις 100% δικιο,αστον και θα αν οντως σαγαπαει θα γυρισει πισο σε σενα (δεν σε περνω στο λεμο μου). Το θεμα μετα θα ειναι αν μπορεις εσυ που τον αγαπας τοσο πολυ να δεχτεις να ζησεις και με αυτο?με την εικονα στο νου σου καθε μερα οτι εχει παει με αλλο κοριτσι. Η αποφαση απο εδω και περα ειναι δικια σου,τι να πω ο κοσμος στης μερες μας δεν παει καλα και γιαυτο γινονται πολλα,ισως και αυτη η αγνοια αυτη η ανωριμοτητα δεν μπορω να καταλαβω το μονο που ειναι σιγουρο ολη ανθρωποι ειμαστε ολοι λαθοι κανουμε!@ Πήγαινε στο θέμα: χωρισμός
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 02:56 @Κλάψιμο
Και αυτό πρέπει να κάνεις ,υπάρχει αγάπη και έρωτας ανάμεσα σας και αυτο δεν πρέπει να χαλάσει. Και για το οσα ειπες ο απο πανο που εφαγε ban είναι πολυ λαθος που σε κατακρίκαρε ετσι,προφανως ειναι μικρος. Τεσπα θα ηθελα να πω οτι ολοι ανθρωποι ειμαστε λαθη καναμε και εχω ερθει στην θεση σου και ξερω πως ειναι,προσπαθησετε να αποδεχτειτε ο ενας τον αλλο με τα προβληματα του και τα λαθη σας ωστε η σχεσει σας να δεθει ποιο ευκολα!μην χασετε αυτο που έχετε κερδισει! Πήγαινε στο θέμα: χωρισμός
Μήνυμα στις 25/6/2012 στις 23:03 @Κλάψιμο
τι να πω ,συνηθως δεν βγαζεις ακρη σε τετοια θεματα...
Πήγαινε στο θέμα: Σε Κακές Συμπεριφόρες τι θα κάνατε?
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 23:26 @Κλάψιμο
Τι θα κάνατε όταν κάποιος σας βρίζει ?η την μάνα σας, σπίτι και έτσι? Θα τον αγνωούσατε ή θα του παίζατε ξύλο? Επίσης σκέφτεσται ποτε ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε η τιμωρητες ?ενοωω ακόμα κι αν εσφαλε και δεν το παραδεχετε και ειναι κακος εμεις θα πρέπει να παιρνουμε την δίκη στα χέρια μας ?ή θα πρέπει να τον αγνοουμε και να συνεχιζουμε της ζωες μας? Τι θα κάνατε σε αυτες τις καταστασείς και ποια ειναι η γνώμεις σας? Αυτο πιστευω συμβαινει σε ολους μας,αποκλειεται να μην υπαρχει καποιος που να μην το εχουν βρισει ή να μην τον εχουν ξεφτιλισει. Κατα την γνωμη μου,δεν θα πρεπε να μαστε η τιμωρητες και θα επρεπε να τους αγνοουσαμε ετσι απλα και να μην το σκεφτομαστε ωστε να γινουν τα πραγματα χειροτερα,γιατι ποτε δεν ξερεις αν αυτο καταληξει εφοσον τον δειρεις να φερουν αλλους να σε δειρουν ή να πειραξουν κάποιο αγαπημενο σας προσωπο. Εσεις τι πιστεύετε? Πήγαινε στο θέμα: Σε Κακές Συμπεριφόρες τι θα κάνατε?
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 21:47 @Sex
Σημερα καθως τον επαιζα το πεος μου πρηστηκε και δεν μπορεσα να χυσω,σας εχει συμβει και σε εσας αυτο ειναι το κατι σοβαρο? φουσκωσε το πετσακι.. Πήγαινε στο θέμα: Πρηξιμο στο πεος
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 19:32 @Κλάψιμο
Εχω μια απορια και λεω να την πω, Ποιες θεωριτε κατα την γνωμη σας π...ες? αυτες που δειχνουν οτι θελουν ΣΕΧ ή αυτες που είναι π...ες στην ψυχη που λεει και ο οικονομοπουλος? Για εμενα και τις δυο εσεις τι νομιζετε? Πήγαινε στο θέμα: Ποιες θεωρειτε σκυλες?
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 19:31 @Διάφορα
Φιλε μου σου συνηστω να πας στρατο ξηρας και θα καλοπερασεις! και εγω ηθελα να παω ΟΥΚ αλλα δεν καθομαι 3 χρονια μεσα για κανενα λογο!
Πήγαινε στο θέμα: τι παιζει με τη θητεια?
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 19:29 @Flame
Το νερο εδω στο στρατο εχει αλατα ενταξει δεν ειναι παρα πολλα,αλλα πανα απο ολα πινετε δεν εχει και πολυ διαφορα γιατι δεν θα μου βγενει να πληρωνω 6αδες,τεσπα αν πινω νερο με αλατα μπορει να υπαρξει κατι κακο στην υγεια μου?
Πήγαινε στο θέμα: Τα αλατα του νερου κανουν κακο?
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 13:16 @Sex
τωρα και εγω θελω να μου το κανει η δικια μου με αναψεις και με την ιδεα φιλε αχαχχα Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό |