Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 23:47 @Sex
Πειτε κανεις αλλος τη γνωμη του. Τι φταιει και τι μπορω να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος κατά την διείσδυση. SOS
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 23:38 @Sex
Όλα αυτα ειχαν προηγηθεί. Γι αυτο ζηταω βοηθεια Πήγαινε στο θέμα: Πόνος κατά την διείσδυση. SOS
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 23:14 @Sex
Τις προάλλες επιχείρησα να κάνω σεξ με την κοπέλα μου. Αφού μου φόρεσε το προφυλακτικό και όλα ήταν ετοιμα και είχαν προηγηθεί πολλά προκαταρκτικά κλπ έφτασε η ώρα της διεισδυσης. Αφού της τον έβαλα μέχρι ένα σημείο άρχισε να μου λέει πως πονάει πάρα πολύ και πως δεν μπορεί. Το έβγαλα και επιχείρησα να το ξαναβάλω αλλά πάλι οταν ειχε μπει μέχρι τη μέση σχεδον αρχισε να φωνάζει πως πονάει. Το έσπρωξα κι άλλο σιγά σιγά αφού ειχα μεινει μέσα της για λιγο αλλά πονούσε περισσότερο. Να σημειώσω πως είναι η πρώτη της φορά, είναι 16 και ο κόλπος της είναι αρκετά στενός. Τι να κάνω για να μην πονάει τόσο? Τι νομίζεται πως φταιει? Θα εκτιμούσα σοβαρές απαντήσεις τόσο από αγόρια όσο και κορίτσια Πήγαινε στο θέμα: Πόνος κατά την διείσδυση. SOS
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 19:13 @Sex
κοριτσια θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι το μεγεθος του πεους που προτιματε?? ποιον θεωρειται μεγαλο και ποιον οχι(μεγεθος εννοω)
Πήγαινε στο θέμα: τι μεγεος πεους προτιματε κοριτσια??
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 19:07 @Sex
γραψτε ρε σεις ποσο τον εχετε και την ηλικια σας...θελω να μαθω για να συγκρινω εαν ειμαι φυσιολογικος η οχι..ευχαριστω..
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθοσ πουτσου(πεουσ)
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 18:54 @Sex
εγω εχυσα στο τελοσ της εκτησ δημοτικου δηλαδη λιγο πριν αρχισει η α γυμνασιου....ειχα δει τυχαια μια τσοντα και ετσι αρχισα να τον παιζω στο μπανιο και τοτε πεταχτηκε αυτο το υγρο απο τον πουτσο μου..ενιωσα πολυ περιεργα αλλα μου αρεσε και απο τοτε το εκανα πολυ συχνα...ομως οσο καλο και απολαυστικο να ειναι οταν τον παιζεισ δεν περιγραφεται οταν στον παιζει η κοπελα σου ειδικα με το στηθοσ τησ και εαν ειναι και εμπειρη....ειναι πολυ καλυτερο και απο την πρωτη φορα
Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμω |