Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 15:23 @Sex
Καλό είναι, μ'αρέσει! Τώρα στο κυρίως θέμα. Πως θα το έκανα... Αυτός έχει προβλήματα με το πέος και εσύ το εξετάζεις και σιγά-σιγά θα αρχίσεις τα ψιλοπρόστυχα και θα του πεις το εξής:"Νομίζω πως ξέρω το φάρμακο...Απόλαυσέ το!" Και ξεκινάτε... Για περισσότερα σενάρια, δες καμιά τσόντα... Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωση!!
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 15:14 @Sex
Τότε βγες με άλλη. Αν σε γουστάρει λίγο θα ενοχλιθεί και θα ταρακουνηθεί. Θα καταλάβει πως με την ξεροκεφαλιά της σε απομακρύνει και πως έχει αισθήματα για σένα, έστω και λίγα. Ε,τι στο καλό παγοκολόνα είναι ή σε όνειρο???!! Αν δυστυχώς όμως συνεχίσει να είναι έτσι, τότε ξεχάσου με την άλλη κοπέλα και παράτα την. Βέβαια με τον καιρό θα της περάσει αυτό, αλλά τι είσαι για να περιμένεις??? Σκεψου το κι αυτό, κι αν θες προσπάθησέ το. Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα με κοριτσι...
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 15:02 @Sex
Είναι τέλεια!!! Μ' αρέσουν! Το αγόρι σου βέβαια το ξέρεις καλύτερα εσύ, οπότε εσύ πρέπει να καταλάβεις αν θα του αρέσουν. Δοκίμασε πάντως.
Πήγαινε στο θέμα: γυναικεια μποξερακια.
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 17:49 @Sex
Συμφωνώ με τον Torpedo. Επίσης είναι κάτι που σύμφωνα και με ψυχολόγους είναι φυσιολογικό. Συμβαίνει σ'αυτή την ηλικία και στις περισσότερς περιπτώσεις ξεπερνέται. Τέλος δες την ψυχρά και θα σου φύγει κάθε σκέψη(εννοείται πως θα το κάνεις όταν εισαι κοντά της!).
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω δασκαλα μου.
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 17:32 @Sex
Εγώ 17 είμαι και δεν με έχουν πιάσει! Ή κολόφαρδος ή καλός συγχρονισμός! Χαχαχαχα!
Πήγαινε στο θέμα: με επιασε ο 8ειος μου
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 17:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ανάλογα τι ηλικία έχεις. Αν είσαι πάνω από 19 κάνε ό,τι θες. Αν είσαι 16-18 πρόσεχε μη σε πληγώσει, γιατί πιστεύω θα πονεσεις πολύ και θα κάνεις καιρό να συνέλθεις. Ε, αν είσαι μικρότερη τότε δεν το θεωρώ σωστό και να ξεκόψεις.Πήγαινε στο θέμα: διαφορά ηλικίας
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 17:23 @Sex
Καλύτερα κοψ' τες με ένα ψαλιδάκι μέχρι ένα σημείο, απλώς να μην είναι δάσος. Ούτε πολυσκληραίνουν, ούτε ξαναβγαίνουν και πολύ χοντρές.
Πήγαινε στο θέμα: 3υρισμα πεους
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 16:07 @Sex
Προσπάθησε με λιπαντικο, δάκτυλο και φυσικά ατμόσφαιρα! Μην το σκέφτεσαι σαν κάτι που απλώς μπαινοβγαίνει ή βγαίνει, σαν να κάνεις την ανάκγη σου ας πούμε. Να το σκέφτεσαι σαν κάτι που σε διαγείρει και σου φέρνει ηδονή. Επίσης πες και στο αγορι σου να προσπαθήσει το δακτυλάκι να το βελτιώσει. Φακελάκι μοδερέιτορ: Σταμάτα να ξεθάβεις παλιά θέματα, στα οποία έχει δοθεί και απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟ ΠΙΣΩ
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 15:59 @Sex
Καλύτερα είναι να το ξέρεις το σώμα σου από μόνη σου παρά να το μάθεις μαζί με άλλον κι όχι σωστα.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος σε κοριτσιια??
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 15:56 @Sex
Φιλε μου είναι μικρή υπερβολή με όλους. Με 3-4 φίλους σου μπορείς. Πήγαινε στο θέμα: Συμμαθητες |