Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 21:40 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας, παω τριτη γυμνασιου και μου αρεσει τρελα ενα κοριτσι απο την ταξη.... Το θεμα ειναι πως θα καταλαβω αν με γουσταρει η οχι. Ειναι περιεργο ατομο γιατι με τον οποιονδηποτε φερεται λες και τα εχουν το ιδιο και με εμενα. Για παραδειγμα μπορει μες τα καλα καθουμενα να σου πιασει το χερι και να πηγαινετε χερι-χερι δηλαδη οπως τα ζευγαρια. Αλλο παραδειγμα ειναι οτι και τα λογια της το δειχνουν αυτο δηλαδη μπορει και να πει "εισαι ελευθερος το βραδυ μωρο μου?" με τον οποιονδηποτε οπως ξαναειπα. Σας παρακαλω απαντηστε γρηγορα γιατι θα σκασω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να καταλαβω αν με γουσταρει
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον ακου εμενα που ειμαι και αγορι. Μου αρεσει ενα κοριτσι απο την ταξη μου και κανω οσα ειπες και εσυ ποιο πανω το αγορι που σου αρεσει. Δηλαδη, αυτο παει να πει οτι κατα 90% σε γουσταρει, αλλα προσπαθησε να κανετε περισσοτερη παρεα και να του δειξεις οτι κατι παιζει μεταξυ σας. Ετσι αυτος θα το καταλαβει και τελος θα σου τα ζητησει. Αν δεν το κανεις αυτο, θα νομισει το αντιθετο και ετσι δεν θα γινει η δουλεια. Αν θες να εισαι πιο σιγουρη οτι σε γουσταρει, κανε τον να ζηλεψει δηλαδη να φλερταρεις αλλο αγορι μπροστα του. Αν αυτος κοιταει καπως περιεργα, σημαινει οτι σε γουσταρει. Πιο απλα δωστου να καταλαβει πως τον γουσταρεις!!! Τα υπολοιπα θα γινουν μονα τους... Νομιζω οτι αυτο πρεπει να σε βοηθησε!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... |