Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 19:42 @Sex
Το ισιοσα το γαριδακη μου αλλα για γαριδακι δν 3ερω για ρωτα τι μανα σου να σου πει αν ηταν γαριδακι ητανε και ο τροπος που το ισιοσα μου λεγανε βαλε ναρθικα αλλα η μανα σου προσφερθικε να μου κανει ειδικι θεραπεια και περιποιηση
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 03:13 @Sex
εγκυος εισαι μη το πσαχνεις ειχα μια φιλη απο γερμανια που ειχε παθει το ιδιο αντε σε γιατρο και ριχτω το κολοπεδο πετατο σα σκουπιδι δν α3ιζει τπτ
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 03:11 @Sex
Εχεις ακομα 5 χρονια για να χυσεις κιτα3ε και τι 8ετικη πλευρα τουλαχιστον δν θα σκουπιζεσε μετα απο καθε μαλακια και αυτα περι γονιμοποιησεις παπαριες ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 03:09 @Sex
Κοιταχτε παιδια εχω και γω μια απορια αν καπιοσ αντρας γλυψει τι κουραδα του ειναι φυσιολογικο?
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 03:06 @Sex
Κοιτα τι θα κανεις παρτα με τι σειρα που στα γραφω. 1Πηγαινε σε ενα ησυχο μερος πχ στο δωματιο σου. 2Γδυσου. 3Κανε παιχνιδι λιγο μονη σου. 4Και μετα αναλαμβανω εγω...... αστο γκομενο σου 3ενερωτος ειναι. Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδακια...
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 03:01 @Sex
Τι μου το λες δικα μου αρχδια ειναι?Σιγα ρε καρκινο εχεις τι να πουμε εμεις που θα ζησουμε σε αυτο το κοσμο εσυ τουλαχιστον θα πε8ανεις..Στα Αρχδια σου ολα μωρε...
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις...
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 19:39 @Sex
παιδια εχω ενα προβλημα οταν παω να ακουμπισω το κεφαλακη νιω8ω εναν πονο και 8α ειναι μαλλον καπως δισκολο μετα να πιδι3ω εδω με το ζορι την παιζω τι πρεπει να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το πεος
Μήνυμα στις 27/3/2012 στις 22:50 @Sex
πρεπει να κανω κατι ρε παιδια? γτ τηα νιωτηω καπωσ αβολα με τα κοριτσια μιπωσ και γινει κανονικη
Πήγαινε στο θέμα: Stravo peos
Μήνυμα στις 27/3/2012 στις 22:48 @Sex
prepei na kanw kati gt tha niwhtw kapws avola me ta koritsia
Πήγαινε στο θέμα: Stravo peos |