Μήνυμα στις 2/4/2012 στις 00:29 @Flame
εγω συμφωνω με τον τραγικο..ειναι αποψη του καθενως και πρεπει να την σεβομαστε το παιδι εκανε μια ερωτηση και πρεπει να του απαντισουμε και οχι να βριζωσαστε...φιλε webmaster χωρις να ενωω κατι φιλε μου πρπει να σεβαστουμε την αποψη του καθενως και εσυ σαν δημιουργος του φορουμ πρεπει να εισαι αντικειμενικος να μην περνεις το μερος κανενος απο τις διο μεριες απλα να λες καπια πραγματα χωρις να προσβαλεις ατομα και καταστασεις..φυσικα δεν θα σου υποδειξω εγω τι θα κανεις στο φορουμ σου ...απλως πιστευω οτι σαν γουεμπμαστερ πρεπει να σαι αντικειμενικος και αμεροληπτος...αυτα φυσικα φιλικα απο μενα φιλε webmaster :)
Πήγαινε στο θέμα: Ειστε ρατσιστες ?
Μήνυμα στις 1/4/2012 στις 21:34 @Κλάψιμο
ρε φιλε μανες μην πιανεις στο στωμα σου γιατι μπορει να ναι κανεις ποιο τρελος και να σε σαπισει! αν ειναι 17 χρονον τοτε πως ειναι στην ταξη σου ? εχασε 3 χρονιεσ?!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως διωχνεις μαθητες απο το σχολειο?
Μήνυμα στις 30/3/2012 στις 17:17 @Κλάψιμο
φιλε δεν θα καταφερεις τοιποτα με το να τους διωξεις οπως λες γιατι κ εγω 3η ειμαι και 1.82 γομαρι οπως λες μα δεν θα καταφερεις τοιποτα φερνοντας τον αδερφο σου γιατι αν σε βρουν μονο σου εξω θα σε σκισουν μετα....φιλαρακι μου ακουσε με...εγω με ισομιλικους τα βαζω...δεν λεω ποτε οτι τους εχω ολους αλλα φιλε δεν ασχολουμε εκτως αν με κανει ασ πουμε σφαλιαρες και τετοια τοτε θα τον πατησω μια και θα γινει το ελα να δεις..μα φιλε δεν γουσταρω πολυ να πλακονομαι τα αποφευγω μα οταν γινονται τετοια φιλαρακι μου εγω λιγες φορες θα χτυπησω....α και τον αδερφο σου θα τον φωναξεις οταν θα ναι καποιος μεγαλυτερος σου!! οχι με ισομιλικους..με ισομιλικους μονοσ σου..αν δεν μπορεις μονος μην το ανοιγεις το ριμαδι το στομα σου...αμα ηταν να εφερνα και εγω τον αδερφο μου εμενα ειναι 24 τι λες καλα θα ταν? :P αυτα απο μενα φιλαρακι μου ολα φιλικα και σου ευχωμαι καλη τυχη μ αυτους!
Πήγαινε στο θέμα: Πως διωχνεις μαθητες απο το σχολειο?
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 14:55 @Sex
αν φορουσε προφυλακτικο τοτε τοιποτα αν εισαι παρθενα τοτε εσπασε ο παρθενικος...αν δεν φορουσε προφυλακτικο οταν το χατε κανει παιζει να ναι εγγυμωσυνη γιατι οταν βγαζεις λιιγες σταγονες ειν συμπτομα εγγυμωσυνης αλλα πολυυυυυυ μικρες πιθανοτητες
Πήγαινε στο θέμα: αίμα και καθυστέρηση
Μήνυμα στις 27/3/2012 στις 17:44 @Sex
φιλε μου εμενα ειχε 12 και της ηρθε στην δωδεκατη ειναι επειδη ηταν η πρωτη φορα φιλε μου και αν δεν ξε ανχωθει δεν βλεπω να ρχετε συντομα η περιοδος προσπαθησε να την κουλαρεις και να κουλαρεις και εσυ ο ιδιος!! δεν ειναι εγγυος απλα ανχονεται!!
Πήγαινε στο θέμα: γεια σας
Μήνυμα στις 25/3/2012 στις 23:05 @Sex
δεν παιζει να εισαι εγγυος αν το πηρες μα σου αλαζει λιιγο τα φωτα στον κυκλο
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση
Μήνυμα στις 24/3/2012 στις 00:36 @Μηχανήματα
φιλε freeze δεν λεω μυωπιας και φιλε τραγικεεε σε ευχαριστωω πολυ!καταλαβα Πήγαινε στο θέμα: Εκπτωση απο γιατρο σε γυαλια ηλιου
Μήνυμα στις 24/3/2012 στις 00:22 @Μηχανήματα
κανενας?
Πήγαινε στο θέμα: Εκπτωση απο γιατρο σε γυαλια ηλιου
Μήνυμα στις 23/3/2012 στις 16:04 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια λοιπον..θελω να παρω γυαλια ηλιου μα ενας φιλος μου πηγε σοτν γιατρο του δωσε ενα χαρτι και αυτο εκανε εκπτωση στα γυαλια 50 ευρω...πως το κανε αυτο? γινετε να παω στο γιατρο και να παρω καποιο τετοιο χαρτι καπως? ευχαριστω εκ των προτερων!
Πήγαινε στο θέμα: Εκπτωση απο γιατρο σε γυαλια ηλιου |