Μήνυμα στις 22/3/2012 στις 12:19 @Διάφορα
Ρε παιδια, έχει δωσεί κανενας φέτος ICT A2 πρακτικο τεστ; δίνω αυριο και αν μπορουσε κανενας να με βοιθήσει λεγοντας μου τι είχε μέσα το τέστ θα του ειμουν ευγνώμον..Ευχαριστώ εκ των προτέρων;)
Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις ICT A2 Practical
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 23:51 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε απλα ήθελες να φυγεις γτ δεν ησουνα καλα και δεν εβρισκες κάποιον να σου δώσει άδεια κ έφυγες έτσι..
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ!κοπανα απο το σχολειο
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε προσπαθουσα ακριβως το ιδιο μεχρι πριν λιγες μερες μεχρι που ειπα φτανει απλα ολα τα γραφω εκει που ξερεις και καταπινω πολλα απο τα συναισηθματα μου..ναι είανι δυσκολο αλλα αποτελεσματικο..π.χ αισθανεσε λύπη για κατι, μην το διξεις σκεψου το οταν είσαι μονος σου και προσπάθησε να μην σε πάρει απο κάτω
Πήγαινε στο θέμα: Πως να μην ειμαι ευαισθητος?
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 23:09 @Sex
είμαι σχεδον 18 κ το εχω 15-16, εμένα μου φαίνεται μικρο στη στύση αλλά την δουλεία του την κάνει
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 23:03 @Κλάψιμο
το έχω κανει αλλα μιλήσαμε παρα πολλες φορες και τα πραγμαρα δεν φτιαχνουν..
Πήγαινε στο θέμα: Aπλά την γνώμη σας
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 23:02 @Sex
18 σε ένα μήνα 5-8 κοπελες
Πήγαινε στο θέμα: Με πόσες έχετε πάει?
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 22:50 @Κλάψιμο
Παιδία είμαι νέος στο φόρουμ καταχρήν Γεία σας:) Απλα θα ήθελα την γνωμη σας για κατι..τελευταία εχω χαθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τους 2 κολλητους μου που είμασταν κατι παραπανω απο αδερφια..αλλαξαν παρα πολυ και εγω αλλαξα δεν λεω αλλα φαινεται οτι δεν νοιαζονται για τιποτα πλεον..σκεφτηκα να βαλω λοιπον μια φωτο μας στο FB και να γράψω απο κάτω "Keep the pictures they never change only the people in them do" να το κανω ή οχι πια είναι η γνώμη σας;; Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Aπλά την γνώμη σας |