Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 18:02 @Κλάψιμο
Σε προηγουμενο ποστ σου ειχες πει πως εισαι 16! Γραφεις και πανελληνιες??? `
Πήγαινε στο θέμα: πανελληνιες
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 16:33 @Sex
Γεια σας.. Το ξερω οτι ο τιτλος τον πινει αλλα δεν μπορουσα να βρω καλυτερο. Λοιπον το τελευταιο καιρο το εσωρουχο μου το βλεπω να ειναι γεματο κατι υγρα. Δεν ξερω τι μπορει να ναι.. δεν ειναι ουτε ονειρωξη ουτε τιποτα αλλο. Μερικες φορες οταν κλεινω τα ποδια μου σφυχτα νιωθω να φευγει λιγο υγρο και οντως φευγει. Μπορει να να και σπερμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Τι μπορει να ειναι??
Πήγαινε στο θέμα: Τι ειναι αυτο πια ?
Μήνυμα στις 5/5/2012 στις 16:34 @Διασκέδαση
Ευχαριστω ΠΟΛΥ!! Δεν ειχε! Καταλαθως!! Πήγαινε στο θέμα: Ητανε μια ταινια...Ποια?
Μήνυμα στις 5/5/2012 στις 15:36 @Διασκέδαση
Ειχα δει πριν καιρο μια ταινια στην τηλεοραση. Στο σταρ. Ειχε να κανει σχεση με κατι παιδια που ειχανε παει σε εναν αλλον πλανητη και ειχανε χασει νομιζω τον πατερα του ή κατι τετοιο. Ειχανε βρει κατι γυναικες που τους βοηθουσανε και τις λεγανε: Κυρια οποία και την αλλη αν θυμαμαι κυρια Κάποια. Το ξερω πως ακουγεται γελιο.. Αλλα ηταν ωραια! Ξερετε ποια ητανε? Πήγαινε στο θέμα: Ητανε μια ταινια...Ποια?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 23:59 @Flame
Τωρα μετα απο ολο αυτο μπορω να πω οτι δεν καλυφθηκα?? Εγω συμφνωνω στην αποψη οτι η χρυση αυγη ειναι ΦΑ ΣΙ ΣΤΕΣ!! Αυτο και τιποτα αλλο! ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 18:37 @Flame
Ρε παιδια πως ειναι δυνατον να υποστιριζει κοσμος την Χρυση Αυγη? Τι θελουν δηλαδη? Να κλεισουμε ολους τους μεταναστες σε ενα δωματιο και να περιμενουμε μεχρι να πεθανουνε? Υπαρχει καποιος ανθρωπος που ειναι στα λογικα του να παει να τους ψηφισει? Δηλαδη τι να πω! Που φτασαμε! Εσας γενικα ποια ειναι η γνωμη σας για την Χρυση Αυγη? Θα τους ψηφιζατε ποτε?
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 21:37 @Κλάψιμο
Το 80% πιστευω δεν ξερει ποιος ειναι... Για οσους ξερουν.. αν ξερουν να μου πουν αν ειχε οικογενεια.. Αληθεια τον θυματε/ξερει κανεις σας? Πήγαινε στο θέμα: Leo Buscaqlia |