Μήνυμα στις 17/3/2012 στις 00:25 @Sex
Φίλε καθικόμυαλε,μάλλον εγώ θα έβαζα άλλο επίθετο να χαρακτηρίσει το μυαλό σου ! Μας τη λες κιόλας ενώ καθόμαστε και σου απαντάμε ? Κάνε ό,τι γουστάρεις φιλαράκι και βολτάρισε τα κόμπλεξ σου αλλού !
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικός προσανατολισμός και απορίες
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 18:42 @Sex
Φίλε "καθικόμυαλε" έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να σου απαντήσω. Το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι αν είσαι gay ,bi,str8,αλλά το ότι δε μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να χαλαρώσεις. Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος σου και είχα ακριβως το ίδιο θεματάκι με σένα. Είχα βέβαια ξεκινήσει να κάνω σεξ με την κοπελιά μου πολύ συχνά και ήταν πάρα πολύ ωραία,αλλά αρκετές φορές όταν πηγαίναμε να κάνουμε κάτι σκεφτόμουν τις μαλακίες που είχα κάνει παλιότερα και ξενέρωνα με αποτέλεσμα να μου πέφτει στη στιγμή (ενώ η κοπελιά μου με κάυλωνε κανονικά). Το αποτέλεσμα ήταν να ταλαιπωρούμαι και να φθείρομαι εγώ και να εκνευρίζω από ένα σημείο και μετά την κοπέλα μου. Αυτό που κάνεις είναι να τιμωρείς,κατά κάποιο τρόπο,τον εαυτό σου. Φαίνεται πως η αυτοεκτίμηση σου είναι αρκετά χαμηλή και τη "βρίσκεις" να επαναλαμβάνεις αυτό που σε επικρίνει,αυτό που σε βάζει στη θέση του παραπονούμενου. Μήπως μεγάλωσες με αυταρχικούς η επικριτικούς γονείς ? Όπως και να'χει ο μόνος χαμένος είσαι εσύ και κανένας άλλος. Φρόντισε να αγαπήσεις τον εαυτό σου με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα,παραξενιά,ανωμαλία έχει κάνει και μην τον στέλνεις συνέχεια στο καναβάτσο επειδή είσαι αυστηρός μαζί του. Στο κάτω κάτω δες το κι αλλιώς : εσύ είσαι που κάυλωσες με τα φιλαράκια σου και τις gay τσόντες,εσύ είσαι όμως που γουστάρεις και αγαπάς την κοπελιά σου κι αυτή γουστάρει να είναι μαζί σου έστω και χωρίς σεξ. (αυτό κάτι λέει...μάλλον ότι είσαι πολύ καλό παιδί - ίσως παραπάνω απ ό,τι πρέπει γι' αυτό κάθεσαι και αναλύεις το παραμικρό) ! Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικός προσανατολισμός και απορίες |