Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 15:42 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν εγώ έχω να σου προτείνω να της το πεις απλά ότι σου αρέσει και ότι θες να γίνει κάτι μεταξύ σας. Να είσαι άνετος και χαλαρός, ακόμα και αν σου πει όχι, τουλάχιστον θα συνεχίσετε να είστε φίλοι. Εάν όμως δεν θες, μπορείς να επιδιώξεις να την γνωρίσεις ακόμα καλύτερα, να δεις εαν νιώθει και αυτή κάτι για εσένα... Πήγαινε στο θέμα: πως να της πω οτι μου αρεσει
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 21:10 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν, ακούστε τι έγινε. Mια μέρα, όταν σχολάγαμε και ημασταν στο ίδιο πεζοδρόμιο μόνοι μας, σε μια φάση, του κάνω :ωραίο κούρεμα!. Αυτός δεν γύρισε κ του ξαναλέω:σε σένα το λέω Γιώργο! Τότε, αυτός γυρνάει, χαμογελάει κ μου λέει ευχαριστώ κ συνεχίζει. Μετά, ενώ πήγαινε πιο, γυρνάει, με κοιτάει κ μου χαμογελάει! Τι σημαίνουν όλα αυτά? Τα έκανα θάλασσα? Δεν μπορώ να καταλάβω.... Την επόμενη με κοιτούσε όλη μα όλη την ώρα συνεχώς και οι φίλοι του, αλλά δεν έκανε τίποτα. Πραγματικά δεν μπορώ να τον καταλάβω. Απλώς σε ένα διάλλειμα κάθισα μαζί με τη φίλη μου δίπλα του σε κάτι σκαλάκια και αυτός με κοιτούσε, σχεδόν χαμογελαστά, όμως πάνω από μερικά δευτερόλεπτα δεν μπορούσα και γυρνούσα το κεφάλι μου απότομα... Σήμερα, πήγαμε μια μι΄κρή εκδρομή στο γήπεδο. Εκεί με κοιτούσε λίγο και σε μια φάση έρχεται κοντά στη παρέα μου με κάτι φίλες του και μία μας λέει εάν είμαστε στη χορωδία μας θέλει μία καθηγήτρια και αυτός λέει: αυτές κοιμούνται!!! Μία φίλη μου τον έβρισε΄, αλλά δεν μπορώ να τον καταλάβω... Και μετά ξαναήρθε και ψιλοτσακώθηκε με τις φίλες μου, και όταν περασα από δίπλα του με μια φίλη μου μας ακολούθησε... Και μετά πάλι με κοιτούσε! Θα με τρελάνει! Με έχει μπερδέψει τελείως! Εσείς πιστεύετε πως δεν με γουστάρει τώρα? Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 20:29 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικά, πρώτον, είμαι τρομερά αντικοινωνική, εδώ μου είναι φοβερά δύσκολο να κάνω φιλίες, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τον πλησιάσω. Επίσης δεν έχει φέισμπουκ ή κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και εγώ... Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 23:37 @Θ. Κλημεντίνη
Mα δεν μπορώ άλλο να περιμένω... Κοντεύω να τρελαθώ... Και επίσης δεν γίνεται στα καλά του καθουμένου να τον πλησιάσω και να του πω κάτι, αφού δεν μιλάμε!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...
Μήνυμα στις 13/4/2012 στις 15:45 @Θ. Κλημεντίνη
Eγώ θα έλεγα να το πείς στην ίδια και να μην μπλέκεις με φίλες της κλπ. Μην φοβάσαι την απόρριψη... Όλα τα αγόρια το ίδιο λάθος κάνετε και μας σκάτε! Δεν κάνετε κίνηση!
Πήγαινε στο θέμα: Ρωτάω την κολλητή της ναι ή ου;
Μήνυμα στις 13/4/2012 στις 15:07 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικά, δεν έχω ιδέα πως να τον πλησιάσω, δεν μπορώ να βρω ούτε μια άκυρη φράση...Η αλήθεια είναι πως βαρέθηκα να περιμένω. Αλλά, αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι, γιατί πέταξε το σημείωμα? Τι ηθελε να δείξει με αυτό το τρόπο?
Μήνυμα στις 6/4/2012 στις 14:30 @Θ. Κλημεντίνη
Bασικά, πριν απο μερικές εβδομάδες έγινε και κάτι άλλο. Δύο φίλες μου πήγαν χωρίς να μου το πουν και τον βρήκαν σε ένα διάλλειμα, του έδωσαν τον αριθμό μου και του είπαν ότι μια κοπέλα τον γουστάρει, εάν ενδιαφέρεται να πάρει τηλέφωνο(!) Το ξέρω, ήταν μια ανώριμη βλακεία, αλλά τι να κάνουμε. Αυτός λοιπόν, χαμογέλασε, το πήρε, πήγε σε κάτι φίλους του και μετά το πέταξε. Πιο μετά κάτι έλεγε σε μια φίλη του και αυτή με κοιτούσε πολύ έντονα. Γενικά από εκείνη την ημέρα συνέχιζε να με κοτάει... Αυτές τις ημέρες όμως, με γράφει κανονικότατα, αλλά χθές, όταν σχολάγαμε, ήρθε δίπλα μου στο πεζοδρόμιο, με κοιτούσε, μετά με προσπέρασε κ γυρνούσε συνεχώς κ με κοιτούσε! Σήμερα, ενω δεν με κοιτούσε κ πάρα πολύ, ερχόταν μαζί με φίλους του πάρα πολύ κοντά στην παρεα μου... Έχω μπερδευτεί τελείως! Τι συμβαίνει κ τι πρέπει να κάνω???
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 14:47 @Θ. Κλημεντίνη
Εδώ και κάτι μήνες μου αρέσει ένα αγόρι. Πάμε στο ίδιο σχολείο, στην ίδια τάξη, αλλά σε διαφορετικά τμήματα. Το θέμα είναι πως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, τον σκέφτομαι συνεχώς, έχω πρήξει τις φίλες μου με το να πηγαίνουμε πιο κοντά του....Ξέρω το όνομά του, αλλά σχεδόν τίποτα άλλο για αυτόν και γενικά δεν μιλάμε. Νιώθω πως με γουστάρει και θα σας πω μερικά πράγματα που έχουν γίνει για να καταλάβετε. Καταρχάς στα διαλείμματα κοιταζόμαστε συνεχώς, αν και βέβαια όταν ερχόμαστε αρκετά κοντά εγώ κοιτάω αλλού(δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό). Στην προσευχή προσπαθεί πάντα να σταθεί κοντά μου, δηλαδή εάν αυτός είναι πολύ μπροστά, γυρίζει πίσω, με βλέπει που είμαι πολύ πίσω και έρχεται ακριβώς μπροστά μου(ή πίσω μου) και όταν είναι μπροστά μου, γυρίζει το κεφάλι του όσο πιο πολύ μπορεί και με κοιτάει... Επίσης έχω παρατηρήσει πως οι κολλητοί του με κοιτούν με έναν τρόπο που φαίνεται σαν να τους έχει πει ότι του αρέσω και αυτό φαίνεται και από τα παρακάτω συμβάν: Μια μέρα που ήμουν με την παρέα μου, έτσι στα καλά καθούμενα, έρχεται κοντά μου με έναν φίλο του, και επειδή γέλασα, μου κάνει " δε γελάμε" και αμέσως φεύγουν... Μία άλλη μέρα, πριν την προσευχή, όταν έμπαινε, για πρώτη φορά, αντί να πάει μέσα να αφήσει την τσάντα του, στάθηκε στην είσοδο λίγο πιο δίπλα από εμένα σαν να σκεφτόταν κάτι και μετά από λίγο, όταν ήρθαν οι φίλοι του, κάτι συζητούσαν χαμηλόφωνα και εγώ κατάφερα να ακούσω να του λέει ένας φίλος του "να της το πω όταν τη δώ?". Επιπλέον, μία μέρα, που το τμήμα μου είχε οργανώσει κοπάνα, ενώ έφευγα, με πλησιάζει αυτός ( λίγο πιο πίσω ήταν ένας φίλος του) και με ρωτάει εάν σχολάω κανονικά ή κάνω κοπάνα ( λες και δεν το'ξερε). Επιπρόσθετα, όταν είναι να σχολάσουμε, όταν βγαίνει αυτός πρώτος, περιμένει μέχρι να με δει, και έτσι να έρθουμε πιο κοντά και μετά φεύγει (ακριβώς μετά από μένα). Ας μην ξεχάσω να πω πως όσες φορές το τμήμα του έφευγε π.χ. 6ωρο και το δικό μου είχε γυμναστική, αυτός καθόταν με δυο φίλους του και με κοιτούσε συνεχώς που έπαιζα... Τέλως πάντων, να μην τα πολυλογώ, νιώθω φοβερά πως με γουστάρει...δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς, αλλά εγώ έτσι νιώθω... Το αρνητικό είναι πως ένας από τους φίλους του είναι ένα παλιόπαιδο που το ξέρω πολλά χρόνια και έτσι και το μάθαινε ότι του αρέσω, θα έκανε τα πάντα για να με γελοιοποιήσει σε αυτόν και γενικά να με κοροιδέψει και να πει τα χειρότερα λόγια για μένα.... Εσείς πιστεύετε ότι του αρέσω?Τι πρέπει να κάνω? Υ.Γ.Τις τελευταίες μέρες, όμως, δεν με κοιτάει τόσο πολύ... Γενικά πιστεύετε πως είναι αρνητικό το γεγονός ότι κάνει πολλή παρέα κ με κοπέλες? Επίσης, δεν ξέρω αν αυτό που πρέπει να κάνω είναι να τον πλησιάσω ή όχι. Κι αν ναι, πώς? Αφού δεν μιλάμε κ είμαι κ φοβερά αντικοινωνική!!! Πρέπει οπωσδήποτε να μου απαντήσετε!!! (σορυ για το τεράστιο κείμενο) Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... |