Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:17 @Sex
μα μου εδινε οδηγιες για το τι του αρεσει.. πχ λιγο πιο σφιχτα το χερι, λιγο πιο γρηγορα απο ενα σημειο και μετα.. και εκανα ο,τι μου ελεγε... για αυτο και παραξενευομαι..
Πήγαινε στο θέμα: την επαιξα στο αγορι μου
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 15:59 @Sex
δηλαδη συμβαινει??ουφ!και λεω κατι λαθος εκανα εγω αλλα λεω απο την αλλη ποσο λαθος μπορω να κανω σε αυτο θεμα,δεν ειναι και πυρινικη φυσικη!
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 15:42 @Sex
την ωρα που την επαιζα ηταν μια χαρα και του αρεσε και μου το ελεγε.. μετα δεν μου ειπε κατι.. υπαρχει περιπτωση να τα κρατησε?δηλαδη να τελειωσε μεν αλλα να κρατηθηκε και να μην βγηκαν υγρα??
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 14:38 @Sex
με το αγορι μου ειμαστε μαζι περιπου μια εβδομαδα,εγω δεν ξαναειχα σεξουαλικες επαφες. τις προαλλες οπως ημασταν στο αμαξι,ειχε καλυλωσει και του την επαιξα.. μετα απο καποια ωρα κι ενω ηταν σκληρο, το νιωθω να ''μαζευει'' και να ''μικραινει''...εγω περιμενα να χυσει αλλα δεν εγινε κατι τετοιο. η ερωτηση μου ειναι τελειωσε?κι αν τελειωσε γιατι δεν εχυσε? εχω ακουσει οτι το πεος μετα απο καποια ωρα αρχιζει και πεφτει,οχι αμεσως... παρακαλω απαντηστε μου! ευχαριστω εκ των προτερων! Πήγαινε στο θέμα: την επαιξα στο αγορι μου
Μήνυμα στις 10/3/2012 στις 20:04 @Sex
Ακομα κι αν ειμαι στο σπιτι του φιλου μου?του λεω μισο λεπτο να παω να πλυθω?ειμαι λιγο αγχωμενη για το συγκεκριμενο θεμα.
Πήγαινε στο θέμα: Υγιεινή και σεξ
Μήνυμα στις 9/3/2012 στις 23:10 @Sex
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που απευθύνεται στα κορίτσια. Έχετε βγει για παράδειγμα με το αγόρι σας,(εννοείται προηγουμένως έχετε κάνει μπάνιο) πατε για ποτό ή καφέ,και μετά πάτε στο σπίτι του ενος απο τους δυο και πρόκειται να κάνετε σέξ.Η ερώτηση μου είναι, πριν προχωρήσετε με το αγόρι ξανακάνετε μπάνιο στο σπίτι,καθαρίζετε (την ευαίσθητη περιοχή) με κάποιο σαπούνι τοπικά ή με ενα υγρό μαντηλάκι?Σκοπεύω να ολοκληρώσω με το αγόρι μου και θέλω να είμαι προετοιμασμένη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Πήγαινε στο θέμα: Υγιεινή και σεξ |