Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 15:30 @Sex
Ξερω οτι ειναι συνηθισμενη η ερωτηση μου απλα ειχα ενα μικρο σπυρακι στον κορμο, απο αυτα τα μικρα τα ασπρα που ισα ισα φαινονται. εσπασα ενα για να δω αν θα βγει πυον πριν μερικες μερες. σημερα ξυπνησα και ειχε μεγαλωσει, ειχε γινει κοκκινο, και ειχε πυον, που το εσπασα. επεισης το σπυρι ειναι σε σημειο που το ακουμπαω οταν αυνανιζομαι. πριν 1-2 χρονια ειχα ενα παρομοιο αλλα εφυγε μονο του. ειχε κανεις κατι παρομοιο; ειμαι 15 χρονων Πήγαινε στο θέμα: Σπυρι στο πεος
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 14:32 @Μηχανήματα
Παιδια λιγο καιρο πριν εκανα εγκατασταση το LOL.. Και το προβλημα ειναι οτι αφου κανω LOCK IN, τις περισσοτερες φορες οταν κανει loading με πεταει εξω και μου βγαζει error. Στελνω crash report και μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Crash Report #34459892 A Crash in your Intel Video Driver Process has occurred. Please make sure you have the latest video driver. You can get the latest driver from Intel directly at their website: downloadcenter.intel.com. Το θεμα ειναι οτι εχω εγκατεστημενο τον πιο προσφατο driver και του εχω βαλει και accelerator.. Μηπως εχει τυχει σε κανεναν και ξερει πως να το αντιμετωπισω;;; Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο LOL
Μήνυμα στις 1/7/2012 στις 02:24 @Flame
Golden Virginia κιτρινος! Ειναι κορυφαιος! Εγω ειχα ενα πακετο για 2,5 μηνες και δεν ειχε ξεραθει! Μην κοιτας που δεν ειναι πολυ γνωστός ειναι τελειος! Μονο και μονο που θα χρειάζεται να στριβεις θα σε κανει να το ελλατωσεις... Αλλα καλυτερα να το κοψεις.. Και εγω αυτο εκανα..
Πήγαινε στο θέμα: τσιγαρα
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 01:12 @Μηχανήματα
Παιδια εσβησα καταλαθος μια φωτο απο το κινητό μου.. Μηπως ξερετε κανα προγραμματακι για να την επαναφερω? Γιατι ειχα ακουσει οτι γινεται.. Ευχαριστώ προκαταβολικά..
Πήγαινε στο θέμα: Επαναφορα φωτογραφίας σε Sony ericsson.
Μήνυμα στις 2/6/2012 στις 17:22 @Μηχανήματα
Εγω εχω 5.1 τα Logitech X-530 πολυ καλα ηχεια, γυρω στα 80€. Επισεις πηρα καρτα ηχου 7.1 την Creative X-Fi titanium, αυτη γυρω στα 100€ νταξ ακριβουτσικη αλλα τα αξιζει τα λεφτα της.. Ειδικα αυτη για στουντιο βολευει γιατι εχει πολλες λειτουργιες.
Πήγαινε στο θέμα: Ηχεια 5.1 για studio
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 14:08 @Sex
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=27289&subid=2&pubid=24594690 για τσεκαρε Πήγαινε στο θέμα: στοματικο
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 18:09 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε μου συμφωνω.. δεν αξιζει.. ΣΟΥΤ θελει.. και εγω την ειχα παθει με παρομοια φαση.. νταξει εμεις βρισκομασταν μονοι μας αλλα ερχοταν με βαρια καρδια.. πηγαινε στην επομενη... κανε καμια φαση να γουσταρεις.. να χεις να λες και ιστοριες.. μν το σκεφτεσαι καν! ;) αυτα απο μενα Πήγαινε στο θέμα: Προτιμά τις φίλες τις απο εμένα!?
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 11:59 @Sex
Ρε παιδια εσεις βαζετε σαπουνι και στο κεφαλι? Εγω εκει το πλενω μονο με νερο γτ φοβαμαι μν μπει μεσα το σαπουνι και παθω τιποτα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως πλενετε το πεος σας?
Μήνυμα στις 1/4/2012 στις 23:03 @Sex
+Οτι φαινεται και το πραγματικο του μεγεθος.. Εξου και η παροιμία της κοντης ψ*λης της φταιν οι τριχες.. Ξυρισου παντος θα ειναι και πιο ωραιο καο υγιεινο και θα σ'αρεσει και σενα.. Αλλα με προσοχη μν κοψεις τπτ.. ;) Πήγαινε στο θέμα: 3υρισμα πεους |