Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 16:11 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 16:10 @Sex
Και να ξερεις κατι : ΔΕΝ γεννιεσαι Gay αλλα γινεσαι απο ορισμενες συνθηκες που σε επηρεαζουν ! Δεν ειναι κακο να επισκεφτεις εναν ψυχολογο ο οποιος θα μπορεσει να σε βοηθησει στο να επιλεξεις το καλυτερο για την ζωη σου ! Το αγορι 8α σου δωσει την ευτυχια μιας οικογενειας και ενος παιδιου ? Οι ομοφυλοφιλικες σχεσεις σε οδηγουν σε μια προσωρινη ευτυχια και επισης συμβαλλουν στον κοινωνικο σου αποκλεισμο ! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙ 8Α ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑς ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ! ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ! Ολα αυτα στα λεω φιλικά
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 16:03 @Sex
Τραβα με την γκομενα και φροντισε να ξεκοψεις απο αυτες τις ομοφυλοφιλικες σκεψεις ! Σκεψου τους γονεις σου ! Στο παντελονι εχεις μια πουτσα και εισαι ελληνας ! Ο θεος γιατι επλασε τον αδαμ και την ευα και οχι τον αδαμ και τον μακη....? Γεννηθηκες ΑΝΤΡΑΣ και αυτο πρεπει να παραμεινεις !
Μήνυμα στις 15/3/2012 στις 20:26 @Θ. Κλημεντίνη
Έχοντας πατερα στρατιωτικό μπορώ να σου δώσω καποιες πληροφορίες.Θέλει γύρω στα 18.000 με 18.600 μόρια και πρέπει να είσαι απο θετική η τεχνολογική κατευθυνση απο γενικό λυκειο.Άπο γυμναστική θέλει βασικά πραγματα που το 90% των ανθρωπων τα καταφερνουν.Προσοχη ! Η γυμναστική αυτή έχει 2 στάδια.Μόλις θα είσαι πρωτοετης θα πρεπει να περασεις απο καποιες βασικές ασκήσεις για να εισαχθείς στην σχολή όπως ( κοιλιακους τρεξιμο και λιγες καμψεις)Στην συνεχεια θα κάνεις και γυμναστική στην σχολή που θα είναι πιο δύσκολη αλλα θα έχεις αρχίσει να δένεις.
Πήγαινε στο θέμα: Σχολη Ευελπιδων
Μήνυμα στις 6/3/2012 στις 21:42 @Θ. Κλημεντίνη
Νέα εξέλιξη.Σημερα που μιλουσα με την κοπελα μου ειπε οτι ακομα κανενας δν τησ εχει κανει κλικ κ ουτε αυτος που της την πέφτει.Εγω να την πω να βρεθουμε απο κοντα η οχιι ?
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για κοπελα
Μήνυμα στις 6/3/2012 στις 18:55 @Μηχανήματα
Δοκιμασε πρώτα να κάνεις format ! Με το φορματ αδειαζεις τα παντα απο τους σκληρους ακομα και ιους ! ( φροντισε να κρατησεις back up σε αρχεια που δεν θες να χάσεις) ! Πριν αυτο το βήμα σου προτείνω να κάνεις ένα scan με καποιο antivirus οπως το avast ( που είναι και τζάμπα ) για να δούμε αν παιζει τπτ απο ιούς !
Πήγαινε στο θέμα: χαλασε ο υπολογιστης?
Μήνυμα στις 5/3/2012 στις 16:29 @Θ. Κλημεντίνη
Της την πεφτει ομως και ενας αλλος παραλληλα και απο οτι εμαθα απο εναν κοινο γνωστο σκεφτεται να της πει για φαση ! Τι να κάνω ? Να βιαστώ και να κάνω αυτην την συναντηση αυριο μεθαυριο ? Η να συνεχίσω να της μιλάω κανονικά ?
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστώ αδερφε !!!
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 14:34 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδιά τον τελευταιο καιρο μιλαω με μια κοπελα απο το σχολειο μου που μου αρεσει πολυ ! μιλαμε στο Fb και χθες μου εδωσε και το κιν της.Μπορειτε να μου προτεινεται καποια θεματα για να συζητησουμε απο κιν ? (μυνηματα ) Επισης πως θα ηταν καλυτερα να της πω οτι μου αρέσει ?
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για κοπελα |