Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 03:30 @Sex
Έγινα μέλος μόνο κ μόνο για να σας πω αυτό! Γεια σας είμαι 15 χρονών κ με λένε ροξανα! Θέλω τις γνώμες σας για κάτι που έγινε προσωπικού μου! Μου άρεσε ένα αγόρι από το καλοκαίρι που ήμουν ερωτευμένη μαζί του κ φιληθήκαμε μια φορά κ τα είχαμε φτιάξει! μαζί με εκείνον είχα κάνει τηλεφωνικό σεξ! κ έβαζα διάφορα μέσα μου όπως κ εκείνος έκανε διάφορα! αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι πως όταν το έκανα πολλές φορές δεν μου βγήκε αίμα γιατί έχω ακούσει πως μερικές φορές μπορείς να ξεπαρθενιαστείς κ από μόνη σου!! εγώ αυτό το έκανα για 3 βράδια με εκείνον αλλά δεν έβγαλα αίμα καθόλου! την τέταρτη το πρωί έβγαλα πολύ αίμα για όλη την ημέρα..κ το θέμα είναι πως δεν μου έχει έρθει η περίοδος ακόμη γιατί μάλλον έχω πρόβλημα ή δεν είναι ακόμη έτοιμος ο οργανισμός μου! Εμένα μετά από αυτό δεν μου είχε ξαναέρθει για 2 μήνες! θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας! -Λέτε να ξεπαρθενιάστηκα από μόνη μου ή μάλλον μου ήρθε η περίοδος κ δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη; Θέλω τις απόψεις σας είναι επειγον!! Πήγαινε στο θέμα: Θελω αποψεις επειγον! |