Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 13:41 @Sex
Και εγώ μούτρα χύνω!
Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρεσει να τελειωνετε;
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 19:50 @Sex
εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να τον βάζει όλο στο στόμα της!να γλειφει τα αρχίδια μου,μου αρέσει να είναι στα γόνατα όταν μου κάνει και εγώ να είμαι ορθιος και στο τέλος να την χύνω στο πρόσωπο!
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα
Μήνυμα στις 3/7/2014 στις 00:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Να είναι sexy,να φοράει sexy εσώρουχα,να δοκιμάζει νέα πράγματα,να είναι καθαρή,να μιλάει πρόστυχα, να τα παίρνει στο στόμα και στο πρόσωπο και να καταπίνει!Δεν μιλάω για κάθε φορά αλλά γενικά να τα κάνει! Πήγαινε στο θέμα: Πως Θέλει ένας άνδρας την γυναίκα στο σεχ
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 22:02 @Sex
εμένα στόμα και πρόσωπο μου αρέσει!στο πρόσωπο σε αηδιάζει;
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για πιπα
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 21:00 @Sex
ναι συμφωνώ!το θέμα είναι να μην φανεί ότι έρχεσαι πρώτη φορά σε επαφή με το σπέρμα.μπορεί απλά να τελειώσει στο στόμα σου και να το φτύσεις αν θες ή να τελειώσει στο πρόσωπο σου ή το στήθος σου. επίσης δεν μπαίνει εύκολα όλο και ούτε θα καταλάβει τπτ από αυτό.οπότε βάζε όσο μπορείς αρκεί να είναι ικανοποιητικό και όχι μονό την άκρη. τέλος μπορείς να σταματάς να το παίζεις μόνο και να γλείφεις ταυτόχρονα και τα α@@δια του λίγο (μαλακά όμως).
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 16:26 @Sex
δεν νομίζω να καταλάβει αναλόγως βέβαια το τι θα κάνεις με το σπέρμα δλδ αν θα το δεχτείς φυσικά ή θα κομπλάρεις.θα το πιεις;
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 23:10 @Sex
Εγώ θέλω πολύ Πρόσωπο αλλά τελειώνω κυρίως στόμα!
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτιση... Πού; |