Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 00:51 @Sex
Γιατι ο κυριος γιατρος δεν θα γινει κλεφτης οταν ο αλλος γαμαει δεκσια/αριστερα.. και δεν προσεχει.. και υποψηνν η Γεννα απο 2000 και ανω.. αντε γεια
Πήγαινε στο θέμα: Κοστος αντισυλληπτικων,χαπιου κλπ(γενικα)
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 18:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ο κοινως ορισμος της λεσβιας ειναι καποια που απεχθανεται τα αγορια.. αμα σαρεσουνε και αγορια και κοριτσια το λεμε ΒΙ η κατα εμενα.. νορμαλ :)Πήγαινε στο θέμα: ειμαι λεσβια?
Μήνυμα στις 26/3/2012 στις 23:03 @Sex
Ολα μια ιδεα ειναι.. πρωτα κσεκινας με το μαλακο.. (ψηφηζεις κκε γιατι ειναι της μοδας) μετα αρχιζεις να πειραματιζεσε (ψηφηζεις λάος, χρυση αυγη,οικολογους, κ.λ.π.) μετα μπαινεις στην ρουτινα (πασοκ,Ν/Δ) και καταλαβαινεις οτι ειναι ολοι μαλακες οποτε παιρνεις τον δονητη σου και τους βαρας στο κεφαλι μεχρι να φτιακσουνε επιδερμιδα ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ σορρυ.. βγηκα εκτος θεματος.. μεγαλες ρωγες για δαγκωμα για παντα :D Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 20/3/2012 στις 18:30 @Sex
Χρυσο μεταλλιο παιρνεις πολυ ανετα :D Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 21:46 @Sex
/αστειο που αλλου? απο το μνημα.. "γραφειο τελετων το γρηγορο Φτυαρι, χωματερη φυλης" /τελος αστειου και Χαρα :) ωραιο μεγεθος Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 17/3/2012 στις 22:15 @Sex
Χε δεν αρεσουνε τα ιδια πραγματα σε ολους τους αντρες, και ακουγεσαι μια χαρα :D πρεπει να εχεις ρωγες σε μεγεθος φραουλας? Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 15:04 @Sex
Εκσαρτατε.. σε αλλους πιο πολλα σε αλλους πιο λιγα.. οσο πιο πολυ ωρα εισαι καβλωμενος.. τοσο πιο πολλα βγαζεις
Πήγαινε στο θέμα: προσπερμικα
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 14:56 @Sex
Συμφωνω και εγω με τον loco01 δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα :) μεγαλες και ρωζ :D
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 14:49 @Sex
Καλησπερα αυτο που περιγραφεις ειναι οι λεγωμενοι αγγλιστη "multiple orgasms" και ειναι 100% επαναλαμβανωμενο.. και ναι μου εχει τυχει να το κανω σε ολες μου τις σχεσεις Πήγαινε στο θέμα: συνεχομενος οργασμος!! |