Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 23:41 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω τα κανω στις σημειωσεις του κινητου μου μονο στα διαγωνισματα π.χ αυριο γραφω γεωμετρια εχω κανει ολη τη θεωρεια σκονακι σε μια σημειωση
Πήγαινε στο θέμα: σκονακια
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 19:01 @Διάφορα
ΩΡΑΙΑ αλλα και παλι δεν με νοιαζει σημερα ειχαμε κενο και με ενα φιλο μου ψαξαμε το απουσιολογιο και ειδα οτι εχω 53 οπωτε στα παπαρια μου...Αντε επιτελουσ μου εφυγε το αγχος
Πήγαινε στο θέμα: Φοβος απο απουσιες 3η γυμνασιου
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 02:02 @Διάφορα
Σωστος φιλε θα ειμαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ εαν παρω παλι τοσες πολλες αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι αφου του χρονου εχει λυκειο δεν θα μπαινω καποιες ωρες
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 01:50 @Διάφορα
Καλα τωρα οτι εγινε εγινε καλα το οτι δεν με κοβουνε ειναι σιγουρο γιατι η μανα μου με τα ιδια τα αυτια της ακουσε τον γυμνασιαρχη να λεει οτι στο τελος τησ χρονιας αμα κοβεσαι για λιγο σε περνανε στα σιγουρα...καλα δεν εχω και 100 καμια 66αρια αμα εχω..Βασικα δεν ειναι τοσο πολυ ο φοβος μου στο να μεινω αλλα περισσοτερο στο αγχος τισ τελευτεες 2 μερες δεν μπορω να κοιμηθω απο αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ!!
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 01:11 @Διάφορα
κοιταξε να δεις φιλε...βασικα παιζει και να μην ειναι τοσες πολλες μπορει να εχω και γυρω στις 60 παντως πιο λογικο δεν ειναι αμα εχεις 2-3 πανω απο το κανονικο να σε περνανε?
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 00:31 @Διάφορα
Γεια σας παιδια,λοιπον εχω προβλημα...παω 3η γυμνασιου και εχω τρομερο αγχος για κατι απουσιες που εχω...Ακουστε πως εχει το θεμα επειδη βαριομουν και ημουν και 3 μερες πραγματικα αρρωστος εκανα καποιες απουσιες δεν ειμαι σιγουρος ποσες ειναι αλλα ειναι γυρω στις 70 εστειλα την μανα να δικαιολογησει τις τελεευταιες 7 αλλα και παλι εχω αγχωνθει...Εσεις τι πιστευτε λετε να μεινω ξεχασα να σας πω οτι εχουμε και γαμω τους γυμνασιαρχες οποτε μπορει και να με βοηθησει επισης δεν εχω πει τιποτα στην μανα μου για ολεσ αυτες της εχω πει οτι εχω γυρω στις 50...Καθισιχαστε με δεν μπορω αλλο...
Πήγαινε στο θέμα: Φοβος απο απουσιες 3η γυμνασιου |